Yleisimmin koulukierroksia tehdään arkena, ja seurat sopivat rehtorien kanssa aikataulut päiville, joissa useimmin eskari- kolmasluokkalaiset käyvät ryhmä kerrallaan noin 30-45 minuuttia kestävässä pesisliikuntatuokiossa, jonka päätteeksi oppilaat saavat pesiskouluesitteet (tai joukkue-esitteet) mukaansa.

Seurojen johtokunnassa ja joukkueiden taustalla olevat toimijat kokevat usein päiväsaikaan tapahtuvien kierrosten ajankohdan hankalaksi, ja monessa seurassa esimerkiksi abiturienttien lukulomalla olevat pelaajat tai opiskelijat suorittavat kierroksia.

Haluamme olla alueena tukemassa tätä toimintaa ja avaammekin pesiskoulukierroksia varten tukihaun, jossa seura voi hakea maksimissaan 500 euroa koulukiertäjien palkkaukseen. Tukea voi hakea, mikäli pohjoisen alueeseen kuuluva seura on markkinoimassa pesiskoulu- tai aloittavien toimintaansa lähialueensa kouluissa keväällä 2023.

Hakulomakkeeseen pääsee TÄSTÄ.

Hakuaika 2.-17.3.2023 klo 18.00.

Päätökset tukien myönnöstä julkaistaan viikolla 13. Hakemuksia käsittelemässä yhdessä aluevastaavan kanssa on alueen johtoryhmä.

Lisätiedot sekä apu pesiskoulujen suunnittelussa: Akseli Wiik, 0408334490, akseli.wiik@pesis.fi