Laajasti pesäpallokentällä eri mediatöitä tehnyt Miska Peltoniemi aloitti Pesäpalloliiton pohjoisella alueella sisällöntuottajana marraskuun alusta. Alueen tulevaisuuden isona tavoitteena on tehostaa viestintää seurojen ja joukkueiden suuntaan.

Peltoniemen aikaisempi kokemus pesäpallon mediatyöstä suuntautuu Itä-Suomeen, jossa hän on toiminut muun muassa Puijon Pesiksen mediavastaavana.

Erittäin suurella mielenkiinnolla lähden pohjoissuomalaiseen pesikseen syventymään. Mukavaa kuulla useiden erilaisten seurojen tarinoita. Koen, että vuosien kokemus pesiksen parista on opettanut lajiin sisälle sillä tavalla, että osaan löytää oikeat näkökulmat, joilla lähestyä seuratoimintaa ja pesisseuroja – tuoden heidän viestiänsä ja toimintaansa esille, Peltoniemi pohtii.

Viestinnän merkitys seuratyössä korostuu vuodesta toiseen yhä enemmän. Alueella järjestetäänkin tulevan talvikauden aikana viestintäkoulutusta seuroille. Aluevastaava Akseli Wiik kokee Peltoniemen tulon äärimmäisen positiivisena lisänä aluetoimintaan:

Mahtava juttu, että saatiin tämän tason kaveri mukaan toimintaan. Nuoresta iästä huolimatta Miskalla on vankka kokemus seuratyöstä lähes kaikilta tasoilta, mikä varmasti edesauttaa yhteistyötä seurojen ja joukkueiden kanssa. Miska toimii pohjoisen alueen lisäksi Kempeleen Kirin sisällöntuottajana tulevalla kaudella.

Peltoniemen aloittama Seurasunnuntai-juttusarja tuo joka sunnuntai esille uusia joukkueita. Viime viikolla startattiin Nivala Pesiksen kuulumisilla.

Lue lisää: https://miskapeltoniemi.fi/

Onko sinulla tai seurallasi juttuideoita? Nappaa yhteys:

Sisällöntuottaja, Miska Peltoniemi / miska.peltoniemi@pesis.fi
Aluevastaava, Akseli Wiik / akseli.wiik@pesis.fi