Pattijoen Urheilijat Juniorit on päättänyt muuttaa ajalle 14.-17.6.2021 suunnitellun D-nuorten alueleirin kaksipäiväiseksi turnaukseksi, joka järjestetään 14.-15.6.2021. Turnauksen järjestäminen on vallitsevissa oloissa järkevämpää ja toteutuminen todennäköisempää kuin perinteinen leiri. Koronapandemiatilanteiden pysyessä vastaavina kuin ne ovat olleet pohjoisella alueella toukokuun ensimmäisen viikon ajan kaikki aluesarjaan osallistuvat joukkueet voivat osallistua turnaukseen. Tilannetta kuitenkin seurataan jatkuvasti turnauksen alkuun saakka. Tämän hetken tilanteessa myös (jo ilmoittautuneista) esimerkiksi Kannus, Sotkamo ja Simo ovat tervetulleita vaikkakin vaikuttavat toisen sairaanhoitopiirin alueella.

Turnauksen keskiössä on hyvissä olosuhteissa pelattavat ottelut. Lisäksi joukkueille tarjotaan lounas ja päivällinen turnauspäivinä sekä joukkuekohtaiset oleskelutilat päiväajaksi. Yöpymistä ei kuitenkaan järjestetä järjestäjän toimesta koronarajoitusten vuoksi.

Turnauksessa pelataan lohkoissa ilman jakoa kilpa- ja pelisarjaan. Alkusarjassa pelataan leiripelien tapaan 45 minuutin ottelut sekä tasoittava vuoro. Kaikille joukkueille pelejä tulee paljon ja tarkempi ottelukaavio luodaan myöhemmin, kun tiedetään osallistuvien joukkueiden määrä.

Jokainen joukkue tuo mukanaan yhden tuomarin ja kolme pelipalloa. Pelin toimitsijavuorot (kirjuri ja tulostaulu)  jaetaan pelaavien joukkueiden kesken.

Turnauspassin hinta on 60€/pelaaja. Jo maksetut leiripassit huomioidaan loppusummassa. Turnauksen peruuntuessa menetellään pesäpalloliiton ohjeistuksen mukaan palautusten suhteen. Mikäli turnauksen järjestäjä joutuu epäämään joukkue(id)en osallistumisen koronatilanteen muuttumisen vuoksi, järjestäjä palauttaa osallistumismaksun 75%:sti (pesäpalloliitto veloittaa 25% turnauspassista järjestävältä seuralta).

Pyydämme kaikkia turnaukseen osallistuvia joukkueita, jotka eivät ole leirille jo ilmoittautuneet, ilmoittautumaan 15.5. mennessä tulospalvelun kautta leiri-ilmoittautumisen tapaan. Mikäli osallistumisilmoitus leirille on jo tehty, toimenpiteitä ei tarvita osallistuakseen turnaukseen.

Tarkempaa tietoa ja aikataulua ilmoittautuneille joukkueille annetaan turnauksen kutsukirjeen muodossa.

Lisätietoa tähän tiedotteeseen liittyen saa ottamalla sähköpostitse yhteyttä: tai olemalla yhteydessä alueen työntekijöihin pattujuniorit@gmail.com

Lisätietoa saat myös alueen työntekijöiltä.

Ystävällisin terveisin,

Pattijoen Urheilijat Juniorit / Anu Kallio ja PPL Pohjoisen alueen Kimmo Hirsilä ja Akseli Wiik