Valtakunnallisten leirien ilmoittautuminen alkaa

Pesistulospalvelu.fi

SAAPUMINEN LEIRILLE

Saapuminen lauantaina 7.7.2018

Tenavaleirille voi saapua ennakkoilmoittautuneet joukkueet jo lauantaina 7.7.2018 klo 18–21 välisenä aikana. Kaikki lauantaina saapuvat joukkueet ilmoittautuvat ja majoittuvat Yhteislyseolla (Tietotie 3–5, Kouvola). Joukkueet siirtyvät sunnuntaina omalle leirin aikaiselle majoituskoululleen. Lauantaina tuleville joukkueille ei ole järjestetty leirin puolesta ruokailua. Muistathan kun joukkue (tai vaikka pieni osa joukkueesta) saapuu lauantaina, niin joukkueen mukana on aina oltava yli 18-vuotias vastuullinen valvoja.

Saapuminen sunnuntaina 8.7.2018

Kaikki leirille saapuvat joukkueet ilmoittautuvat omalla majoituskoululla sunnuntaina klo 11.00–15.00. Leirikansliaan ilmoitukset, jos joukkueenne tulee myöhemmin.

Joukkueesta tulee vastaanottopisteeseen max. 2 henkilöä (muut odottavat majoituskoulun ulkopuolella ruuhkan välttämiseksi).

RUOKAILU SUNNUNTAINA on Kouvolan jäähallissa eli Lumon Areenan pikkujäällä (Topinkuja 1, Kouvola). Päivällistä on tarjolla klo 13.30–18.00. Joukkueet voivat ajoittaa ruokailunsa peli- tai muun ohjelman mukaisesti. Ensimmäiset leiriottelut alkavat klo 13.30.

Ilmoittautujilla tulee olla mukanaan

-    Kopio joukkueen lisenssiluettelosta. Leirijoukkueen pelaajat merkitään listaan selvästi.

-    Siivouspantti eli 50 € käteistä rahaa, ehdottomasti tasaraha.

-    Tieto kaikista muutoksista, joita joukkueessa on tapahtunut joukkuetietolomakkeen lähettämisen jälkeen. Joukkueen yhteyshenkilöksi pitää merkitä henkilö, joka valvoo joukkuetta leirin aikana.
 
-    Koulutusvelvoitteen suorittamisen osoittava todistus ja joukkueen laatimat pelisäännöt ellei niitä ole toimitettu ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuessaan joukkueet saavat mm. leirirannekkeet, joukkuekyltin ja Tenavaleirin yhteistyökumppaneiden materiaalia.

Tuomarit ilmoittautuvat sunnuntaina Yhteislyseolla tuomarikansliaan.

 
Leiriranneke

Leirirannekkeella olet oikeutettu seuraaviin palveluihin ja toimintoihin:

-    1-3 ottelua/päivä
-    Koulumajoitus (omat patjat, tyynyt ja makuupussit mukana)
-    Ruokailut; tulo- ja lähtöpäivänä 2 ateriaa, muina päivinä 4 ateriaa.
-    Leirituote
-    Leirin Itä-Länsi -tapahtumat
-    Vapaa pääsy miesten Superpesisotteluihin su 8.7. klo 18 Kouvolan Pallonlyöjät – Kiteen Pallo ja to 12.7. klo 18 Kouvolan Pallonlyöjät – Hyvinkään Tahko.
-    Yhteistyökumppaneiden alennukset (Arnolds, Subway, McDonalds, Kotipizza)
-    Tykkimäki-ilta ennakko-ostajille

Huom!
Majoituskoululle sisäänpääsyn edellytyksenä on leiriranneke. Rikkoutuneen leirirannekkeen tilalle saat leirikansiliasta uuden rannekkeen. Joukkueenjohtaja/valvoja ja pelaaja, jolla on rikkoutunut ranneke käyvät yhdessä vaihtamassa rannekkeen. Rikkoutunut ranneke palautetaan kansliaan.

Jos joukkue tarvitsee lisärannekkeita, ne voi lunastaa leirikansliasta leirille saavuttaessa (190€). Viikkoa ennen leirin alkua leirin järjestäjien tilille maksetuista leirirannekemaksuista tulee olla kuittikopio mukana leirille saavuttaessa.

Maksetun leirirannekkeen maksun palautus

Maksettuja leirirannekemaksuja ei palauteta. Ainoa poikkeus on, jos henkilö joutuu jäämään pois leiriltä loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi. Silloin maksettu leirirannekemaksu palautetaan lääkärintodistusta (päivätty 8.7. tai aiemmin) vastaan. Joukkue palauttaa täytetyn palautusmaksulomakkeen sekä lääkärintodistuksen leirikansliaan. Lääkärintodistuksen (päivätty 8.7.2018 tai aiemmin) voi toimittaa myös sähköpostin liitteenä osoitteeseen hanna.korjala@kinno.fi 20.7.2018 saakka.