Ajankohtaista

Tenavaleiri 2018

Kesän 2018 kohokohtia ovat F-G-ikäisten Naperoleiri Haapajärvellä 24.-28.7., E-ikäisten Tenavaleiri Kouvolassa 8.-13.7., D-ikäisten Suurleiri Tampereella 17.-22.7. ja C-ikäisten Nuorisoleiri Seinäjoella 29.7.-3.8.
Neljälle valtakunnalliselle leirille osallistui tänä kesänä ennätykselliset 398 joukkuetta. Ensi vuonna on lähellä 400 joukkueen maagisen rajapyykin rikkoutuminen.
Heinäkuu oli pesäpalloväelle jälleen todellinen tapahtumakuukausi. Imatran Itä-Lännellä aloitettiin, Sotkamossa pelattiin Tenavaleiri, Turussa yhdistettiin Suurleiri sekä World Cup -turnaus, Oulussa ratkottiin C-ikäisten Suomen mestaruudet ja Haminassa järjestettiin pitkästä aikaa valtakunnallinen leiri, tällä kertaa Naperoleiri F-G-ikäisille.
RSS ATOM
Lammila ja Mangusti ovat jo vanhoja tuttuja.

Itä-Länsi-kokemusta Tenavaleirille - Lammila ja Pietilä kummeiksi!

Heinäkuussa pelattava Tenavaleiri saa meritoituneita kummeja, kun Anssi Lammila ja Inka Pietilä hyppäävät leirille mukaan.

Tenavaleirin kummeja ovat KPL:n kapteeni Anssi Lammila ja Pesä Ysejä edustava Inka Pietilä.

Lammila on Kouvolan Pallonlyöjien kapteeni, jolta ei kokemusta puutu. Loimaan Palloilijoiden kasvatti on pelannut urallaan kuusi Itä-Länsi-ottelua ja ollut mukana voittamassa Superpesistä kesällä 2007.

Lammila on edustanut KPL:ää vuodesta 2009 asti. Tehtäviin kuuluu terävien vaihtolyöntien lisäksi myös seuran A-poikien valmentaminen. Hallipeleissä konkari on tuonut kaksi juoksua.

Pietilä puolestaan siirtyi talven aikana Rauman Lukosta Lappeenrantaan ja Pesä Yseihin. 27-vuotias pelasi seurassa myös kausina 2015 ja 2016. Pietilä on pelannut urallaan 206 superpesisottelua. Kokemusta on Lukon ja Pesä Ysien lisäksi kertynyt Oulusta, Viinijärveltä ja Siilinjärveltä.

Oululainen on pelannut urallaan kolme Itä-Länttä. Talven kahdessa hallipelissä hän on tuonut yhden ja lyönyt kolme juoksua.

Tervetuloa Kouvolan Tenavaleirille 8.-13.7.2018!