Tuomarit

Nuorisotuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa pesistulospalvelu.fi. Lisätietoa ilmoittautumisesta löydät Ilmoittautuminen-sivulta.
 

Tuomariksi Suurleirille?

Särkänniemi, Superpark, Ratina... ja Suurleiri 2018!

Oletko alle 18-vuotias pesistuomari? Haluatko kehittyä tuomarina, saada palautetta ja koulutusta? Haluatko tavata tuomareita ympäri Suomen? Haluatko oppia kokeneemmilta tuomareilta?

Jos vastasit yhteenkään "kyllä", tule Suurleirille!

Luvassa on enemmän pelejä kuin aiemmin, paremmat puitteet kuin koskaan, parempaa ohjelmaa kuin missään, ja tietysti Tampereella! Tuomarileiriläinen majoittuu ja ruokailee maksutta, ja myös kaikki kiva ohjelma kuuluu leiripassiin! Ilmoittaudu nyt!

Jokainen joukkue tuo mukanaan yhden tuomarin tuomarivelvoitteen mukaan.
 

Tuomaritarkkailijaksi Suurleirille?

Nuoret tuomarit tarvitsevat palautetta ja ohjausta kehittyäkseen. Mitä enemmän viikon aikana saa palautetta, sitä nopeampaa on nuoren tuomarin kehittyminen. Tule tekemään nuorisotuomarin viikosta merkityksellinen omalla panoksellasi, ja auta nuoria tuomareita kehittymään tulevaisuuden huipputuomareiksi!

Tuomaritarkkailijoille on järjestetty majoitus Varalan Urheiluopistolla ja kaikille vähintään kaksi kokonaista päivää käytettävissä oleville tarkkailijoille maksetaan myös matkakulukorvaus. Tule suorittamaan tarkkailuvelvoitteesi Tampereelle!