Liikenne

Leirikartta

Google Maps:
Suurleiri 2018 Tampere leirikartta. Kartassa merkittynä nyt myös uimarannat! Uimarannoista löydät lisätietoja Tampereen kaupungin sivuilta.

Suurleirin pdf-muotoiseen leirikarttaan on merkitty pelikentät ja majoituskoulut. Kartan voit ladata alla olevasta linkistä.

PDF-tiedostoLeirikartta (6.7 MB)
Suurleiri 2018 Tampere kartta

 

Raitiotietyömaat hankaloittavat liikennettä Tampereella

Tampereelle rakennetaan parhaillaan raitiotietä ja työmaat hankaloittavat merkittävästi liikennettä keskustan, Kalevan ja Kaupin alueilla, myös leirin hermokeskuksena toimivan Tampereen ammattikorkeakoulun ja Kauppi Sports Centerin ympäristössä. Siirtymät koulujen ja kenttien välillä saattavat tästä syystä kestää normaalia kauemmin. Siirtymiin kannattaakin varata ylimääräistä aikaa ja työmaa-alueet kannattaa mahdollisuuksien mukaan kiertää. Huomioittehan myös sen, etteivät navigaattorit ja navigointisovellukset välttämättä osaa ottaa työmaita huomioon ja näin ollen osaa ehdottaa parasta ajoreittiä.

Ajankohtaista tietoa työmaista ja niiden sijainnista löytyy sivulta www.tampereenliikenne.fi sekä Raitiotieallianssin Twitter-tililtä @treratikka.