Ajankohtaista

HUOM!

Leiripassien maksut sekä joukkueen tiedot (esim. erityisruokavaliot) ja velvoitteet (koulutus- ja pelisäännöt) on oltava hoidettuna viimeistään tiistaina 12.6. Mikäli joukkueenne tarvitsee lisää maksuaikaa, olettehan yhteydessä leirinjohtaja Inga Ärnforsiin (suurleiri@mansepp.fi / 040-7575522). Tietojen saaminen on meille ehdotonta jotta pääsemme jakamaan joukkueet kouluille sekä antamaan tiedot erityisruokavalioista keittiölle.

Passeja maksaessasi, muista käyttää joukkueesi viitenumeroa (samaa jota käytit maksaessasi ennakkomaksun) jotta osaamme kohdentaa maksun joukkueellesi! 

Koulutus- ja tuomarivelvoittelista päivitetään tiistai-aamuna. Edellisestä päivityksestä on kulunut hetki, päivittäjän keskittyessä Laitilan alueleirin kilpailupäällikkön hommiin. Mutta nyt Laitilan leiri on historian kirjoissa ja Tampereen leirin listat päivittyvät siis viimeistään tiistai-aamuna.

Suurleiri 2018

Kesän 2018 kohokohtia ovat F-G-ikäisten Naperoleiri Haapajärvellä 24.-28.7., E-ikäisten Tenavaleiri Kouvolassa 8.-13.7., D-ikäisten Suurleiri Tampereella 17.-22.7. ja C-ikäisten Nuorisoleiri Seinäjoella 29.7.-3.8.
Neljälle valtakunnalliselle leirille osallistui tänä kesänä ennätykselliset 398 joukkuetta. Ensi vuonna on lähellä 400 joukkueen maagisen rajapyykin rikkoutuminen.
Heinäkuu oli pesäpalloväelle jälleen todellinen tapahtumakuukausi. Imatran Itä-Lännellä aloitettiin, Sotkamossa pelattiin Tenavaleiri, Turussa yhdistettiin Suurleiri sekä World Cup -turnaus, Oulussa ratkottiin C-ikäisten Suomen mestaruudet ja Haminassa järjestettiin pitkästä aikaa valtakunnallinen leiri, tällä kertaa Naperoleiri F-G-ikäisille.
RSS ATOM