Nuorisoleiri - ajankohtaista

4.8.

Valtakunnalliset leirit iso ilonaihe pesäpallolle: ”Positiivisia muistijälkiä ja ilon hetkiä”

Heinäkuu oli pesäpalloväelle jälleen todellinen tapahtumakuukausi. Imatran Itä-Lännellä aloitettiin, Sotkamossa pelattiin Tenavaleiri, Turussa yhdistettiin Suurleiri sekä World Cup -turnaus, Oulussa ratkottiin C-ikäisten Suomen mestaruudet ja Haminassa järjestettiin pitkästä aikaa valtakunnallinen leiri, tällä kertaa Naperoleiri F-G-ikäisille.
29.7.

Hyvinkään Tahko ja Kempeleen Kiri pesäpallon C-junioreiden Suomen mestarit

Hyvinkään Tahko juhli C-poikien ja Kempeleen Kiri C-tyttöjen pesäpallon Suomen mestaruutta Oulussa lauantaina päättyneellä valtakunnallisella Nuorisoleirillä. Espoon Pesiksen C-tytöt kärsivät loppuottelutappion, mutta voittivat seurahistorian ensimmäisen SM-mitalin. Nuorisoleirille osallistui yhteensä 96 joukkueellista alle 16-vuotiaita pesäpalloilijoita.
28.7.

Tiedote kaikille leiriläisille.

Viestinnän tietoon on tullut, että leirin tuomarit ovat saaneet haukkuviestejä henkilökohtaisiin someprofiileihinsa. Viestintä haluaa nyt kertoa kaikille, että tällainen käytös ei ole hyväksyttävää. Pesäpallossa saattavat tunteet kuumeta pelin aikana, mutta tämä ei oikeuta meistä ketään haukkumaan toista somessa tai missään muuallakaan. Tuomarit ovat täällä mahdollistamassa sen että meillä on leiri, joten kunnioitetaan heitä, sillä heillä on erityisen tärkeä rooli leirillä.
18.7.

Voit nyt tilata leiripipon ennakkoon

Voit tilata omasi ennakkoon lomakkeella osiossa Leirituotteet! Ennakkohinta ennen leiriä 10 euroa /kpl Leirillä jos pipoja jäljellä, 12 euroa kpl Huom. Kaikkia värejä vain rajoitettu erä. Nopeat syövät hitaat.
16.7.

C-junioreiden kilpasarjan joukkueet jaettu lohkoihin

C-poikien ja C-tyttöjen SM-karsinta on saatu päätökseen. Suomen mestaruudesta ja mitaleista pelataan Oulun Nuorisoleirillä 24.-29.7.
11.7.

Sähköpostilla nopeasti yhteys viestintävastaavaan arkena

Hei jojo/vanhempi/leiriläinen! Onko sinulla kysymys leiriin liittyen ja tarvitset siihen vastauksen mahdollisimman nopeasti? Lähetä sähköposti asiasta. Useat ovat koettaneet tavoitella minua arkena, mutta valitettavasti olen toisissa tehtävissä, jonka aikana henkilökohtainen puhelimeni on äänettömänä kaapin pohjalla. Helposti minuun saa yhteyden kuitenkin sähköpostilla, jota pyrin tarkkailemaan aina ehtiessäni myös päivällä. Mikäli aiheesi on kiireinen voi ottaa yhteyden Kimmo Hirsilään. Nähdään kahden viikon päästä! -Heta, viestintävastaava
10.7.

Kartat kentille ja kouluille nyt nettisivuilla

Löydät kenttäkartan osiosta Kentät ja Majoituskoulut osiosta Majoitus
7.7.

OP Vakuutus palkitsee tsempparit valtakunnallisilla pesisleireillä!

Ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen ovat OP-ryhmän arvoja. Samat periaatteet korostuvat pesäpallokentillä. Hyvä henki omassa joukkueessa ja vastustajan kunnioittaminen auttavat menestymään niin leirillä kuin yleensäkin elämässä.
29.6.

Selvitys ohjelmamuutokseen

Kimmo Hirsilän viesti ohjelmamuutoksesta
28.6.

Nettisivuja on päivitetty

Majoituskoulut on päivitetty ajantasalle, niin myös kentät. Lisäksi ohjelmaa on muokattu jälleen.
7.6.

Ilmoittautumis-sivua päivitetty!

Viestintätiimin tietoon on kantautunut muutamia sekaannuksia ilmoittautumisien suhteen. Pelaajatietojen päivitys ja passin maksamisien määräaika on 7.7.17! Lisäksi olemme saaneet tietoomme, että pesistulospalvelu antaa 208 e/ hlö hinnan vaikka ilmoittautuminen olisikin tehty 1.5. jälkeen. Voit kuitenkin manuaalisesti muuttaa hinnan ja maksaa joukkueesi viitteellä.
1.3.

Buumi jatkuu: Valtakunnallisille pesäpalloleireille yli 350 joukkueilmoittautumista

Valtakunnallisten pesäpalloleirien ilmoittautuminen käynnistyi vilkkaasti keskiviikkona puolilta päivin. Iltapäivään mennessä joukkueilmoittautumisia oli kirjattu hurjat 350. – Upea määrä. Leirit ovat pesäpalloliikkeelle merkittävä kivijalka, joka on pultattu vahvaksi osaksi lajin pelaaja- ja harrastepolkuja, Pesäpalloliiton seuratoiminta- ja nuorisopäällikkö Jari Malinen iloitsee.
28.2.

Koulutusvelvoite ei ole este osallistua valtakunnalliselle leirille

Valtakunnalliselle leirille osallistuvalta joukkueelta vaaditaan vähintään yksi pelinjohtaja, jolla on asianmukainen koulutus suoritettu lopputyötä myöten. Kyseisen pelinjohtajan on oltava joukkueen mukana leirillä aktiivisessa toiminnassa. Koulutusvelvoitteella halutaan omalta osaltaan varmistaa juniorijoukkueiden valmennuksen laadukkuus ja osaamisen nykyaikaisuus joka puolella maata.
27.2.

Leiri-ilmoittautuminen auki keskiviikkona kello 12 – muista nämä!

Ilmoittautuminen kauden 2017 valtakunnallisille pesäpalloleireille avataan keskiviikkona 1.3. kello 12.00. Suurin osa paikoista varataan heti ensimmäisen tunnin aikana. Muistathan, että ilmoittautuminen tulee pikimmiten vahvistaa kolmen leiripassin suuruisella ennakkomaksulla.
22.11.2016

Video: Pesisleirit ovat parasta!

Mihin yhä useampi haluaa vuosittain mukaan? Mikä on pesäpalloilevien lasten ja nuorten suosituinta kesälomakivaa? Missä mukana olleista lähes kaikki haluavat uudelleen mukaan, jopa samana kesänä? – Vastaus on tietenkin pesäpalloleirit!
22.11.2016

Leirijärjestäjät ovat jo innolla ensi vuoden huipputapahtumien kimpussa

Ensi vuoden valtakunnallisia leirejä valmistellaan täyttä vauhtia. Koulut, ruokailut, kentät, yhteistyösopimukset, kotijoukkojen majoitus ja organisaation rakentaminen ovat päällimmäisinä järjestäjien mielissä. Valmistautuminen suurtapahtumia varten pitääkin aloittaa hyvissä ajoin. Kun perustukset ovat kunnossa, yksityiskohtia on myöhemmin helpompi hioa.