Ajankohtaista

Naperoleiri lähestyy ja siinä samalla myös tuomarileiri alkaa olla pikku hiljaa valmis.

Naperoleirin sivuille on nyt avattu tuomarileirin oma välilehti. Sieltä löydät tällä hetkellä mm. leiriohjelman sekä tuomarileirin organisaation. Ajankohtaista välilehden alle päivitetään leirin lähestyessä mm. checklista, josta voit tarkistaa että kaikki tarvittava on lähdössä leirille mukaan.

Leiri alkaa hiljalleen olla täynnä, tällä hetkellä (24.6.) on ilmoittunut hienosti 76 innokasta tuomaria ympäri Suomen. Leirisivuilta kohdasta ”kilpailu” löytyy leirin kilpailumääräykset, pienpelisäännöt sekä naperopesissäännöt. Jokaisen ilmoittautuneen tuomarin kannattaa lukea kyseiset tiedostot läpi ennen leirille tuloa. Leirin ensimmäisinä päivinä järjestetään myös kaikille koulutus, jossa edellä mainittuja asioita käsitellään.

Leirillä tavataan, tervetuloa!

Yst. Heli ja muu tuomarileirin poppoo

*******************

Päivitys 16.7.2018:

Leiri on täynnä. Mukaan on ilmoittautunut 100 tuomaria. Tänään kaikille ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostitse leirikirje, lupalomake leirille osallistumiseen ja henkilötietosuojalomake. Lomakkeet myös alla. Tervetuloa leirille, viikon päästä nähdään Haapajärvellä!