Naperoleirin joukkuemäärä täyttynyt

Naperoleirille on tähän mennessä (2.3.2018 klo 20.05) ilmoittautunut 95 joukkuetta, joista yksi on peruuttanut ilmoittautumisensa. Tämä joukkuemäärä on tällä hetkellä maksimi, joka leirille voidaan ottaa. Majoitustiloja ei tällä hetkellä löydy suuremmalle joukkuemäärälle.

Naperoleirin suuren suosion vuoksi olemme joutuneet sulkemaan ilmoittautumisen leirille. Majoitusvastuuhenkilöt selvittävät, löydämmekö lisää majoitustiloja joukkueille. Mikäli tässä onnistumme, avaamme ilmoittautumisen uudelleen.

 

Valtakunnallisten leirien ilmoittautuminen alkaa

Pesistulospalvelu.fi

Ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille

Tarkat ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä

Ennen ilmoittautumista

  • Nimeä joukkueesi yhteyshenkilö, joka toimii linkkinä leiriorganisaation ja joukkueesi välillä sekä ennen leiriä, leirin aikana että leirin jälkeen. Yhteyshenkilö huolehtii myös joukkueen ilmoittautumisesta.
  • Varmista, että joukkueessasi on riittävä määrä pelaajia ja vastuuhenkilöitä. Leiriltä luopumisesta ilmoittautumisen jälkeen peritään sakkorangaistuksena ajankohdasta riippuen joko kolmen tai kuuden leiripassin hinta.
  • Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa on tärkeintä ilmoittaa joukkueesi mukaan leirille ja maksaa ilmoittautumismaksu (Naperoleirillä 3 x 142 €, yhteensä 426 €), sillä paikkoja on rajallinen määrä. Pelaajien tarkemmat tiedot voi toimittaa myöhemmin. Kaikki tiedot lähetetään verkkolomakkeilla osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi.
  • Tarkista muistilista osoitteesta http://www.pesis.fi/pesisnuoret/leirit/muistilista/.
  • Ole valmiina, kun ilmoittautuminen alkaa 1.3. klo 12. Leirit ovat viime vuosina täyttyneet nopeasti jo ensimmäisen vuorokauden aikana.

Naperoleirille otetaan enintään 94 joukkuetta. Alla vielä ilmoittautumisajat ja maksut Naperoleirin osalta.

Ilmoittautuminen ja leiripassien hinnat 2018

 1.3.-30.4.1.5. jälkeenIlmoittautumisaika
Naperoleiri142 €152 €1.3.-30.6.


Ennakkomaksut

 1.3.-30.4.1.5. jälkeen
Naperoleiri426 €912 €


Luopumismaksut

 1.3.-30.4.1.5. jälkeen
Naperoleiri426 €852 € / 912 €


Lisenssit

Pelinjohtajien lisenssi on vapaaehtoinen, mutta suosittelemme vakuutusturvan hankkimista.

 IkäluokkaLisenssiHinta (vak./ilman)
NaperoleiriGJuniorilisenssi35 €/50 €
NaperoleiriFJuniorilisenssi35 €/50 €