Valtakunnalliset leirit

 

 

Sinettiseurat

 

 

Uutisia

17.10.

Suosittu D-F-ikäisten LumiLokki-leiri Ulvilassa 2.-4.1.2019 – ilmoittautuminen avattu!

No onkos tullut pesiksen ilo, nyt talven keskelle? – Kyllä vain, nimittäin suuren suosion saavuttanut LumiLokki-talvipesisleiri kutsuu Ulvilaan 2.-4.1.2019. Kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan, sillä leirille osallistutaan joukkueiden sijaan yksittäisinä pelaajina. Paikkoja on 28 D- ja 72 E-F-ikäiselle juniorille.
4.10.

Mailajuniorit vahvistaa organisaatiotaan – Annika Koivuniemi junioripäälliköksi!

Mailajuniorit Kankaanpäästä on tyttöjen ja naisten pesäpalloon erikoistunut seura, jonka toiminta on monien mittareiden kautta sekä aktiivista että laadukasta. Seuraava askel toiminnan kehittämiseksi edelleen on päätoimisen työntekijän palkkaaminen. Opetus- ja kulttuuriministeriön Veikkauksen tuotosta myöntämän tuen mahdollistamana seuran junioripäällikön tehtävät ottaa vastuulleen Annika Koivuniemi 1.11.2018 alkaen.
2.10.

Ylivieskan Kuulan juniorien tähtihetki – Suomen mestari Tuomas Jussila jakoi palkinnot päättäjäisissä!

Tämän kauden päättäjäiset eivät hetkeen unohdu Ylivieskan Kuulan junioreilta. Uransa toisen Suomen mestaruuden Joensuun Mailan paidassa voittanut Tuomas Jussila kunnioitti kasvattajaseuransa tilaisuutta läsnäolollaan ja jakoi palkinnot tulevaisuuden tähdille. Jussila toi myös ”Pojan”, mestaruuspystin, paikalle junioripelaajien ihasteltavaksi.

 

Vuosittain

lähes 12 000 alle 16-vuotiasta lisenssipelaajaa
350 joukkuetta valtakunnallisilla leireillä
60 000 alakoululaista Miljoonia koppeja -kilpailussa
8000 pesiskoululaista
Lähes 700 joukkuetta nuorten sarjoissa