Valitse sivu

Tänä vuonna leiripelit on hinnoiteltu siten, että kannustajalla on mahdollista ostaa joko koko leirin, yhden leiripäivän tai yksittäisen ottelun kattava katseluoikeus.

Ensimmäiset katseluoikeudet ovat ostettavissa maanantaista 1.7. alkaen, kun naperoleiriläiset rantautuvat Raumalle kesän ensimmäiselle valtakunnalliselle leirille. Seuraavien leirien striimattavat pelit lisätään palveluun myöhemmin, ja myös leirien aikana pelejä päivitetään PesisTV:hen sitä mukaan, kun sarjojen jatkopelit tarkentuvat.

”Leireille osallistuu valtava määrä joukkueita, ja pelejä pelataan leiristä riippuen noin 15-25:lla eri kentällä. Striimaukset kohdistuvat etukäteen valittuihin kenttiin, minkä vuoksi kaikkien leirijoukkueiden pelejä ei pystytä varmuudella kuvaamaan. Tarjotaksemme yhä isomman määrän pelejä katseltavaksi kotona oleville kannustusjoukoille, kenttämäärä on tuplattu viimevuotisesta. Kentillä pelataan kaikkia kyseisen leirin eri sarjoja, minkä lisäksi Tenava- Suur- ja Nuorisoleirillä myös arvo-ottelut striimataan”, kertoo nuorisopäällikkö Anriika Heinonen.

Ennen katseluoikeuden ostamista (1.7. alkaen), kannustaja voi jo valmiiksi rekisteröityä palveluun alla olevin ohjein:

  1. Mene osoitteeseen: https://www.pesis.tv
  2. PesisTV -palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet luonut tunnukset, mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.
  3. PesisTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa että tietokoneella. PesisTV-palvelu toimii kaikissa uusimmissa selaimissa eri desktop-, mobiili- ja tablet-päätelaitteissa.
  4. PesisTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua.
  5. Jos video pätkii, se voi johtua monesta syystä. Sujuva katselu vaatii n. 3 Mbps-nettiyhteyden, mutta erityisesti poikkeusaikoina nettiyhteydet voivat olla eri puolella niin suuressa käytössä, että yhteys pätkii. Jos mahdollista, suosittelemme kokeilemaan toista yhteyttä, joko mobiilinettiä tai kodin Wifi-yhteyttä. Myös selaimen, päätelaitteen tai (kodin laajakaistayhteyttä käytettäessä nettimodeemin) käynnistäminen uudelleen voi auttaa.
  6. Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisen/ kirjautumisen kanssa, niin kokeile toista verkkoselainta (esim. Mozilla Firefox tai Chrome).

Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu 1.7. alkaen PesisTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun/paketin ja klikkaamalla pelitapahtuman alla olevaa painiketta ”OSTA LIPUT”. Maksutapana toimii verkkopankkimaksu.

PesisTV:n hinnat leirikohtaisesti löydät täältä.