Valitse sivu

Naperoleiri päätti valtakunnallisten pesäpalloleirien kesän, kun yhteensä 86 F- ja G-ikäisten joukkuetta pääsi nauttimaan Haminassa pesiksen riemusta ja osa jopa ensimmäisistä leirikokemuksista. Yli 100 nuorisotuomaria saapui myös ympyräkaupunkiin ja sai arvokasta oppia sekä kokemusta tuomarointitehtävistä. Muiden leirien tapaan jokaisesta joukkueesta palkittiin Pohjola-tsemppari ja kaikki palkitut löytyvät täältä.

Niin kuin Hutunkeittäjät toteavat podcastissaan, leirit ovat pesäpalloliikkeen kantava voima. Leireillä pesäpallon riemu on aidoimmillaan.

Pesisleirien tunnelmiin voi palata vielä jälkikäteen kuvapankin kautta. Pesäpalloliitto julkaisi tänä kesänä myös PesisTV:n, jota pilotoitiin Tenava-, Suur- ja Nuorisoleirillä. Striimattujen pelien tallenteet ovat katsottavissa sivustolla vielä elokuun ajan.

Pesäpalloliitto on vahvistanut valtakunnallisten lasten ja nuorten pesäpalloleirien ajankohdat vuodelle 2024:

Naperoleiri: Rauma, 1.-5.7.2024
Tenavaleiri: Lappeenranta, 15.-20.7.2024
Suurleiri: Oulu, 8.-13.7.2024
Nuorisoleiri: Hyvinkää, 22.-27.7.2024

Alueleirien ajankohdat ja paikkakunnat vahvistetaan myöhemmin.

 

Lue lisää: