Sekä joukkueiden että nuorisotuomareiden ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille tapahtuu kaudesta 2023 lähtien tulospalvelussa osoitteessa https://ttk.pesistulokset.fi/ilmoittaudu. Ennen ilmoittautumista on hyvä tutustua ohjeisiin ja käydä läpi ilmoittautumisehdot (pdf). Ilmoittautumislomakkeella kysytään alustavasti joukkueen saapumispäivä leirille.

Joukkueiden ilmoittautuminen avataan porrastetusti sunnuntaina 5.3. Naperoleirin ja Suurleirin ilmoittautuminen avataan klo 12. Tenavaleirin ja Nuorisoleirin ilmoittautuminen avataan klo 13. Nuorisotuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden ilmoittautuminen avataan 1.4.2023.

Kun joukkueen tiedot on syötetty järjestelmään, joukkue- ja tuomarimaksu tulee maksaa järjestelmästä ladattavan lomakkeen mukaisesti.  Joukkue- ja tuomarimaksu on F-G -ikäisten Naperoleirillä 225 €, E-ikäisten Tenavaleirillä 300 €, D-ikäisten Suurleirillä 300 € ja C-ikäisten Nuorisoleirillä 350 €. Lisätietoa uudesta joukkue- ja tuomarimaksusta löydät leirisivuilta (Joukkue- ja tuomarimaksun Q&A).

Leiripassin hinta on F-G-ikäisten Naperoleirillä 180 €, E-ikäisten Tenavaleirillä 235 €, D-ikäisten Suurleirillä 246 € ja C-ikäisten Nuorisoleirillä 262 €. Joukkueen ilmoittautuessa leirille 16.5. tai tämän jälkeen jokaisen leiripassin hintaan lisätään 10 euron korotus. Leiripasseja ei tarvitse maksaa vielä ilmoittautumisen yhteydessä vaan viimeistään toisen ilmoittautumisvaiheen päätyttyä (2. ilmoittautumisvaihe päättyy 12.6.2023).

Pelinjohtaja, muistathan koulutukset!

Leirille osallistuvalta joukkueelta edellytetään pöytäkirjaan merkittävä pelinjohtaja, joka on suorittanut vaadittavat koulutukset. Pelaajilla tulee puolestaan olla asianmukainen pelaajalisenssi voimassa. Lisenssivaihtoehto on iän perusteella joko nuorisolisenssi tai juniorilisenssi (tulokaslisenssi, jos pelaajalla ei ole kertaakaan aiemmin ollut pesäpallon kilpailulisenssiä).  Kaikki lisensseihin liittyvät ohjeistukset ja linkki verkko-ostoon Suomisportissa löytyvät osoitteesta www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit (ensi kesän lisenssejä pääsee hankkimaan uuden lisenssikauden alkaessa 1.4.2023).

Ole valmiina heti ilmoittautumisen alkaessa

Valtakunnalliset leirit ovat täyttyneet ennätystahtiin viime vuosina. Ilmoittautumisajan alkaessa kannattaakin olla kärppänä ilmoittamassa oma joukkue mukaan leirille! Joukkueen tulee vahvistaa ilmoittautumisensa leirille maksamalla joukkue- ja tuomarimaksu ensi tilassa.

Jos kuitenkin käy niin onnettomasti, että leiri ehtii täyttyä, joukkue voi vielä ottaa yhteyttä Pesäpalloliiton nuorisopäällikköön Anriika Heinoseen anriika.heinonen(ät)pesis.fi ja perustella tilanteensa. Tämän jälkeen katsotaan, onko asialle mahdollisesti jotain tehtävissä.

F-G-ikäisten (10-vuotiaiden ja nuorempien) Naperoleiri pelataan Haminassa 31.7.–4.8., E-ikäisten (12-vuotiaiden ja nuorempien) Tenavaleiri Kankaanpäässä 2.–7.7., D-ikäisten (14-vuotiaiden ja nuorempien) Suurleiri Joensuussa 18.-23.7. sekä C-ikäisten (16-vuotiaiden ja nuorempien) Nuorisoleiri Oulussa 24.–29.7.