No Title

Rated 0,0 out of 5
07/01/2022

Onnittelut 100 vuotiaille peslkselle.Tsemppiä kavereille johon olen tämän hienon lajin aikana saanut tutustua,

Korkkipekka

No Title

Rated 0,0 out of 5
07/01/2022

Onnittelut 100 vuotiaille pesikselle.Tsemppiä ja menestystä kavereille,jotka ovat tämän upeen lajin kautta tutuiksi tulleet.Paljon ois juttua,kirjaimet loppuu. Jos kaikki kertois.

Korkkipekka

No Title

Rated 0,0 out of 5
07/01/2022

Paljon onnea pesäpallo 100 vuotta!

Koulun liikuntatunneilla pesäpallo oli lajeista ehdoton suosikkini – ja niin myös koko luokkamme suosikki. Jos vain saimme päättää, mitä liikuntatunnilla tehdään, päädyimme aina pelaamaan pesäpalloa. Kun aikuisena lähdin opiskelemaan tapahtumatuotantoa, haettiin paikalliseen pesäpallojärjestöön tapahtumatuotannon opiskelijaa harjoitteluun. Tästä lähti urani pesäpallon taustaorganisaatioiden parissa käyntiin ja tällä tiellä ollaan oltu nyt 7 vuotta. Aika hienoa ansaita elanto upean kansallispelimme mahdollistamana!

Ilona Näätänen

No Title

Rated 0,0 out of 5
05/01/2022

Onnittelut 100-vuotiaalle pesäpallolle! Tutustuin pesäpalloon ala-asteen liikuntatunnilla. Pesis oli kivaa ja pelasimmekin koulun jälkeen kaveriporukalla usein pimeän tuloon asti. Pelaajaurani huipulla olin tullessani valituksi koulumme pesisjoukkueen varapelaajaksi. Olympiastadionin Itä-Länsi otteluissa koimme luokan kanssa suurta urheilujuhlan tuntua. Puoli valittiin tietenkin sen mukaan kumpi pelasi paremmin. Enpä olisi arvannut nuorena ammatinvalintaa pohtiessani, että tulen työskentelemään kansallispelimme parissa. Näen, että pesäpallolla on kaikki mahdollisuudet kehittyä, uudistua ja kasvaa tulevaisuudessa ja olen ylpeä ja iloinen, että saan olla tällä matkalla mukana. Pesäpallo on hieno laji, jolla on annettavaa monelle. Toivon, että saamme juhlavuonna uusia ihmisiä innostumaan ja tulemaan mukaan kansallispelin sykkeeseen.

Sanna Regwan

No Title

Rated 0,0 out of 5
05/01/2022

Pesis on mahtava laji, jota monet haluaisivat pelailla, mutta joka on ollut haastavaa järjestää harrastemielessä varusteiden ja porukan muodostamisen vuoksi. Toivottavasti matalan kynnyksen pesikset yleistyvät, jotta entistä useampi pääsee nauttimaan kansallislajimme hienouksista.

Jones

Sanojen kokonaismäärä: 100/100 sanaa.