No Title

03/11/2022

Isäni Heikki Loikkanen pelasi VPL:n kakkosvarana ja lujalyöntisenä sisäpelaajana Viipurissa 1930-luvulla . Hänet valittiin Itä-Länsi peliin viisi kertaa. Hänen muistoaan kunnioittaen käyn seuraamassa joka kesä muutaman tämän hienon lajin sarjaottelun. Kiitos Tahko ja parhaimmat onnittelut pesäpallon pariin vihkiytyneille.

Mikko Loikkanen

No Title

03/11/2022

Pesäpalloliiton toimittamaan. Koulupesis oppaaseen 1973 silloisena ylitarkastajana kirjoitin: ”Pesis- peli ihmisten kasvattamiseksi. Pesäpallo on kuin elämäkin juoksua pesältä pesälle. Välillä on pysähtymisvaiheita, välillä kiritaipaleita. Oleellista on, mikä on merkki ja onko se päällä.”

Leena Jääskeläinen

No Title

03/11/2022

Glückwuensch zu 100 Jahre Pesäpallo und Gruesse aus Deutschland. Pesis gehört zu Finnland wie die Sauna. 1989 haben wir die Pesäpallo-Regeln in Bildern mit meiner Frau Leena uebersetzt. Es war die Grundlage für ueber 10 Jahre Pesäpallo in Deutschland. Auch im Hochschulsport haben wir den Sport den jungen Studenten in Augsburg, Muenchen und Berlin angeboten. Ab 1992 gab es die Deutsche Pesäpallo-Liga (DPL). Leider wurden die Aktivitäten 2002 wieder eingestellt. Den Spielern bleibt die Erinnerung. Pesäpallo ein toller Sport.

Martin Ludwig

No Title

03/11/2022

Mikä olisi hienompi kokemus kun istua katsomossa seuraamassa vauhdikasta, jännittävää peliä. Tietysti extraa on lämmin kesäilta. Itse ottelu on tärkeä mutta myös se yhteen kuuluvaisuuden tunne minkä kokee kun astuu portista sisään. Eläköön pesis.

Marja Leino

No Title

03/11/2022

Mahtavaa että Ahvenanmaalla pelattiin kaksi ottelua 2.7.2022. Tervetuloa uudestaan!

Sari Vesa Sandell

No Title

03/11/2022

Pesiksen kautta oon saanut paljon ihmisiä elämääni. Pesistä tykkäsin kouluaikana pelata. Onnea 100-vuotiaalle pesikselle!

Jouni Marjanen

Sanojen kokonaismäärä: 100/100 sanaa.