Valitse sivu

Passit

Pesispassi

Pesispassi on tarkoitettu 2006 tai myöhemmin syntyneille lapsille ja nuorille.

Pesispassi on käytössä pelaajilla seuraavissa harrastetoiminnoissa:
• Pesiskoulut
• Naperopesis
• Hitteri-turnaukset
• Pesiskerhot
• Pesisliikkarit
• Baseball/softball-kerhot

Pesispassi sisältää sisäänpääsyn runkosarjan otteluihin.

Passia ei voi korottaa lisenssiksi.

Tutustu tarkemmin passien tuoteselosteeseen ja Sporttiturvan vakuutusehtoihin:

Passien tuoteseloste 2020

Harrastepassi

Harrastepassi on tarkoitettu 2005 tai aikaisemmin syntyneille nuorille ja aikuisille.

Harrastepassi on käytössä harrastepelaajilla seuraavissa harrastetoiminnoissa:
• Ladypesis
• Sekapesis
• Äijäpesis
• Kuntopesis
• Hitteri
• Harrastepesiksen SM-kisat
• Opiskelijoiden SM-kisat
• Puulaakipesis
• Muut mahdolliset harrasteturnaukset
• Firmapesis
• Baseball/softball/kickball -harrasteturnaukset

Harrastepassi sisältää sisäänpääsyn yhteen runkosarjan otteluun.

Passia ei voi korottaa lisenssiksi.

Tutustu tarkemmin passien tuoteselosteeseen ja Sporttiturvan vakuutusehtoihin:

Passien tuoteseloste 2020

 

Tuomaripassi

Tuomaripassi on kauden 2020-2021 uutuus. Se on tarkoitettu 2002 tai aikaisemmin syntyneille aikuisille. Tuomaripassin tavoitteena on luoda aikuisille (esim. lasten vanhemmille) matala kynnys osallistua tuomaritoimintaan viheltämällä oman seuran/joukkueen pelejä.

Tuomaripassi on voimassa:
• Alueiden D-, E-, F- ja G-junioreiden virallisessa sarjatoiminnassa

Tuomaripassilla tuomarointi edellyttää seuratuomarikoulutuksen käymistä.

Tuomaripassi ei sisällä sisäänpääsyä otteluihin.

Passia ei voi korottaa lisenssiksi.

Tutustu tarkemmin passien tuoteselosteeseen ja Sporttiturvan vakuutusehtoihin:

Passien tuoteseloste 2020

PassiPassi (€)Vakuutus (€)Yhteensä (€)
Pesispassi4711
Harrastepassi102939
Tuomaripassi132033

 

Passin hinnan muodostavat passin osuus sekä Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva-vakuutus. Pesispassissa ja Tuomaripassissa vakuutus on pakollinen. Pesispassissa vakuutus sisältyy passiin. Tuomaripassi on mahdollista ostaa ilman vakuutusta, mikäli henkilöllä on jo vastaava tuomaritoiminnassa voimassa oleva vakuutus. Harrastepassissa vakuutus on vapaaehtoinen. Jos henkilöllä on oma vakuutus, tulee vakuutusyhtiöstä varmistaa korvaako vakuutus passien alaisen toiminnan.

Huom! Jos vakuutuksellisen passin lunastaa 1.4.-30.6. välisenä aikana, katsotaan Sporttiturva-vakuutuksen olleen voimassa 1.4. lähtien.

Passit lunastetaan sähköisesti lisenssikaupassa osoitteessa pesapallo.lisenssikauppa.fi. Kun henkilön tiedot on täytetty järjestelmään huolellisesti, passi on maksettava tunnin sisällä verkkopankissa (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, OP, POP Pankki, S-pankki, Säästöpankki tai Ålandsbanken). Samalla kertaa on mahdollista hankkia passeja useammalle henkilölle. Varsinaisia koontilaskuja (Excel-tiedostolla) pääsevät tekemään seurojen lisenssiyhteyshenkilöt, joilla on pääsy rekisterissä seuran tietoihin. Katso tarkemmat ohjeet verkko-ostoon ylempää ohjeistuksista (Verkko-oston ohjeet).

Pesispasseja ja Harrastepasseja voi ostaa lisenssikaupan lisäksi myös älypuhelimella PESIS-applikaatiosta. PESIS-applikaatio ladataan älypuhelimeen App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Lisenssikaupassa tai applikaatiossa tapahtuvan oston jälkeen passi ladataan älypuhelin PESIS-applikaatioon. Passit ovat tälläkin kaudella 2020-2021 sähköisiä, eikä niitä lähetetä enää pahvisina kortteina.

Huom! Passit ovat vain tuoteselosteissa mainittuun harrastetoimintaan. Passit eivät ole voimassa liiton virallisessa sarjatoiminnassa (leirit, harjoitukset, pelit). Poikkeuksena Tuomaripassi on voimassa ainoastaan alueiden D-, E-, F- ja G-junioreiden virallisessa sarjatoiminnassa.

Lataa ylhäältä passien esitteet käyttöön

Vahinko sattui – Voiko huippuortopedi hoitaa sinua?

1. Hakeudu Kelakortti mukanasi hoitoon. OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi  Suosittelemme ortopedisiin vammoihin erikoistunutta Pohjola Sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa.

2. Pohjola Sairaalassa korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä sen aukioloaikana. Saat korvauspäätöksen saman tien. Jos vahinko on korvattava, maksat käynnistä ainoastaan vakuutukseen mahdollisesti kuuluvan hoitokorvauksen omavastuuosuuden.

3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan – kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

Tee korvaushakemus: vahinkoapu.op.fi

OP:n vakuutuspalvelut:

Vakuutuspalveluiden puhelinnumero 0303 0303
ma-pe 8-22, la 10-16
Korvausasioissa OP palvelee ma 9-17 ja ti-pe 9-15.
Vahinkoasioissa apunasi on vuorokauden ympäri OP Vahinkoapu

Pohjola Terveysmestari-palvelu:

Puhelinpalvelu 0100 5225
Joka päivä klo 7-23
Lisätietoa palvelusta alempana

Mitä Sporttiturva korvaa? Tutustu tuoteselosteisiin ja vakuutusehtoihin:

Passien tuoteseloste 2019

Sporttiturvan vakuutusehdot 2019

Pohjolan Terveysmestari palvelee

OP Vakuutuksen Sporttiturvan haltijoille on lanseerattu uusi Pohjola Terveysmestari-palvelu. Vahingon sattuessa puhelinpalvelussa (puh. 0100 5225) vastataan vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana. Asioinnin yhteydessä hoituu sekä terveys- että vahinkoasia samalla puhelinsoitolla. Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka tarvittaessa varaa ajan lähimpään hoitolaitokseen OP Vakuutuksen kumppaniverkoista. Terveysmestari tekee puhelun yhteydessä korvausratkaisun ja välittää tiedon vahingon korvattavuudesta hoitolaitokseen. Hoitoon pääsee nopeasti ja asiakas välttyy turhilta käynneiltä ja soitoilta. Terveysmestari: puh. 0100 5225, joka päivä klo 7.00 – 23.00

Itä-Länsi

Pesäpallokauden päätösristeily