Valitse sivu

Muut leiritykset

Tältä sivulta löydät tietoa muista pesäpallon leirityksistä, jotka tukevat eteenpäinmenoa pelaajapolulla.

Lukkari Camp Tanhuvaarassa

Korkeatasoinen Lukkari Camp tarjoaa jälleen huippukoulutusta D-E-ikäisille tytöille ja pojille sekä valmentajille Tanhuvaaran Urheiluopistolla Savonlinnassa 28.-30.12. Ohjelmassa on oikeita syöttötekniikoita, taktiikkaa eri tilanteissa, näpyjen hakua, lyönti- ja heittokoulutusta, liiketaito- ja nopeusharjoitteita, pienpelejä, testejä, tutkamittauksia sekä paljon muuta. Aikaa jää mukavasti myös oheisohjelmalle ja liikunnallisille aktiviteeteille, urheiluopiston monipuolisten palveluiden hyödyntämiselle. Valmentajina toimii Superpesiksestä tuttuja tähtipelaajia!

Lisätiedot

Ilmoittautuminen

Virpi Hukan ja Juha Niemen lyöntileiri

Manse PP ja Varalan urheiluopisto järjestävät joulun välipäivinä 27.-29.12.2019 huippupesäpalloilijoiden tähdittämän lyöntileirin E-C-ikäisille tytöille ja pojille. Vastuualmentajina toimivat Manse PP:n omat supertähdet Virpi Hukka ja Juha Niemi.

Lisätietoa

Ilmoittautuminen

Sotkamon Jymyn teemaleirit

Sotkamon Jymy järjestää jälleen teemaleirejä syksyllä 2019. Suuren suosion saavuttaneen Roope Korhosen lyöntileirin lisäksi tarjolla ovat Joni Rytkösen taitoleiri ja Ville Väliahon lukkarileiri.

Lisätietoa

Ilmoittautuminen 

Puhtia lukkaripeliin -teemaleirit

Joensuun Mailan huippulukkari Juha Puhtimäki kouluttaa jälleen tulevaisuuden tähtiä. Pikkulukkarileiri järjestetään E-G-ikäisille 28.-29.12.2019 (täyteen varattu) ja lukkarileiri B-D-ikäisille 24.-26.1.2020.

Lisätietoa

Ilmoittautuminen (B-D-ikäiset)

Kuva: Antti Haapasalo