Valitse sivu

Tunnelmaa, aurinkoa ja kotiyleisön riemua riitti Mantun leiriottelussa, kun Siilinjärven Pesis vei ottelun nimiinsä supervuoroparin jälkeen 2-1 (3-0, 3-7, 1-0). Ottelussa rikottiin myös Siilinjärven Mantun tämän kauden yleisöennätys kun 1 402 katsojaa nähtiin katsomossa kannustamassa pelaavia joukkueita.

Leiriottelun tauolla julkaistiin myös torstaina ja perjantaina pelattavien leirin Itä-Länsien pelinjohtajat.

Ottelu toimi myös Ruudun päälähetyksenä ja lähetyksessä kuultiinkin paljon leiriteemaisia haastatteluita ja kommentteja. Lähetyksen taukohaastattelussa kuultiin leirinjohtajan Marko Heikkisen kuulumiset leirin avauspäivistä. Lisäksi toisessa taukohaastattelussa kuultiin Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtajan Mikko Huotarin näkemyksiä leirien merkityksestä eri tahoille.

Mikäli haluat palata leiriottelun tunnelmiin, niin ottelun parhaat palat sekä tallenne koko ottelusta löytyykin Ruutu-palvelusta.

Leiriottelun tunnelmiin pääset palaamaan myös leirin kuvagalleriasta, minne on ladattu kuvia leiriottelusta.