Valitse sivu

Saapuminen ja pysäköinti

Kilpasarjan Itä-Länsi-ottelut pelataan Puijon pesäpallostadionilla, osoitteessa Puijonlaaksontie 14, Kuopio. Stadionin edustalla oleva hiekkaparkki on varattu VAIN MINIBUSSEILLE JA LINJA-AUTOILLE. Henkilöautoparkit löytyvät Suurmäentien varresta, Puijon hiihtostadionilta sekä Puijonrinteentien varresta. Varautukaa siis kävelemään stadionille hieman pidempi matka. Kartta pysäköintialueista. Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikille!

Terveysturvallisuusohjeet

  • Saavu tapahtumaan vain terveenä ja oireettomana!
  • Käytä maskia!
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta!
  • Pidä turvaväli muihin aina kun siihen on mahdollisuus!

Kioskit ja palvelut

Tapahtumassa sinua palvelee leirin kioskit, joiden valikoimiin kuuluu kahvi, tee, limsat ja mehu sekä suolaista ja makeaa leivonnaista, pähkinöitä, karkkia, jäätelöä ja grillimakkara. Kioskeissa suosittelemme käyttämään korttimaksua!

Lisäksi pystytämme tapahtumaan erillisen herkkupisteen, jossa on myynnissä popcornia, Paninia ja limpparia.

Intersport Kuopion pop-up myymälä palvelee teitä koko tapahtuman ajan stadionalueella.

Suomen Golfliitto ja TarinaGolf pitää tapahtumassa toiminnallista golfpistettä

 

Tervetuloa Nuorisoleirin Itä-Länsi-tapahtumaan!