Valitse sivu

Pesäpallon Nuorisoleirin somekanavissa alkaa sunnuntaina 7.3. Nuorisoleirin pääyhteistyökumppaneiden Savonia-ammattikorkeakoulun sekä Savon Ammattiopiston tarjoamat Superhaastattelut -videosarja. Sarjassa huippupesäpalloilijat kertaavat omia leirimuistojaan.

Yli 70-vuotisen historian omaavat pesisleirit ovat edelleen yksi nuorten pesäpalloilijoiden kesän kohokohdista, joita odotetaan aina edellisen leirin päättymisestä asti. Superpesiksestä ei löydy kovinkaan montaa pelaajaa, jolta ei leirimuistoja löytyisi. Näitä muistoja kerrataan sunnuntaina 7.3. starttaavassa Nuorisoleirin Superhaastattelut -sarjassa. Ensimmäisessä jaksossa Susanna Puisto muistelee omia leirejään ja lähettää nykyisille leiriläisille terveisensä.

Superhaastatteluja ilmestyy joka toinen sunnuntai Nuorisoleirin Facebook- ja Instagram -tileille. Superhaastattelut tarjoavat Nuorisoleirin pääyhteistyökumppanit Savonia-ammattikorkeakoulu ja Savon ammattiopisto.

Mikä on Susanna Puiston paras leirimuisto ja millaisen vinkin hän antaa nuorisoleiriläisille? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen ottamalla seurantaan Pesäpallon Nuorisoleirin Instagram- ja Facebook-kanavat.

Pesäpallon Nuorisoleiri järjestetään Kuopiossa ja Siilinjärvellä 19.-24.7.2021.

Nuorisoleiri Facebookissa
Nuorisoleiri Instagramissa

Superhaastattelut tarjoavat

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen. Kampuksemme ovat Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Yhteensä Savoniassa työskentelee n. 530 työntekijää, opiskelijoita on yli 7000.

Savon ammattiopiston opintotarjottimesta löytyy vastaus jokaiseen elämäntilanteeseen ja jokaiselle työelämän polulle. Opiskele ensimmäinen tutkintosi, vaihda alaa, kuorruta nykyistä osaamistasi tai suorita tarvitsemasi korttikoulutus. Koulutus tekee hyvää. Läpi elämän!

Kuva: Lassi Karvonen