Valitse sivu

Alle 10-vuotiaiden junioreiden Naperoleirillä pelattiin yhteensä 448 ottelua 88 joukkueen voimin Siilinjärvellä heinäkuussa. Organisaatio toteutti suorina nettilähetyksinä lähes 100 leiriottelua sekä avajaiset. Lähetykset keräsivät YouTubeen reilut 23 000 näyttökertaa ja lähetykset ovat edelleen katsottavissa. Tiedotuspalkinnon vastaanottivat gaalassa Naperoleirin johtaja Marko Heikkinen, leirin viestintävastaava Asta Elijoki sekä nettilähetyksien toteutuksesta vastanneen Keltamusta Median toimitusjohtaja Miska Peltoniemi.

– Halusimme välittää Naperoleirin ilon ja onnistumisen tunteita mahdollisimman laajalle joukolle, ja lopulta onnistuimme siinä yhdessä Keltamusta Median kanssa äärimmäisen hyvin. Kiitokset tästä kuuluu mukaan lähteneille yhteistyökumppanille. Toivon, että tulevilta leireiltä näemme enenevässä määrin suoria ottelulähetyksiä leiriorganisaatioiden toimesta, leirinjohtaja Marko Heikkinen toivoo.

Nettilähetyksen lisäksi Naperoleirin 2022 viestintäkanavat olivat aktiivisina lähes 9 kuukautta.

– Naperoleiri on monille joukkueille, pelaajille ja joukkueenjohtajille ensimmäinen valtakunnallinen leiri, joten halusimme viestiä leirijärjestelyiden etenemisestä mahdollisimman paljon ja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Nettisivut saimme auki jo marraskuussa 2021 ja pidimme siitä alkaen myös somekanaviamme aktiivisina aina leirin päättymiseen asti ja hieman sen jälkeenkin. Kiitokset kuuluvat viestintävastaavalle Astalle sekä koko tiimille. Avoin ja aktiivinen viestintä vähensi varmasti useita kysymyksiä ennen leiriä ja sen aikana, Heikkinen jatkaa.

Lisää aiheesta

Jokeritykki Jukka-Pekka Vainionpää ja lyötyjen ennätyksen murskannut Siri Eskola vuoden pesäpalloilijat! (pesis.fi)

Naperoleirin After Movie (YouTube)

Naperoleirin nettilähetykset