Valitse sivu

Tänään päivän pelikierroksen aikana Siilinjärven yli kulki myös virkistävä sadekuuro, joka voimakkuutensa takia keskeytti osan peleistä, mutta onneksi vain hetkellisesti ja pelit saatiin pelattua loppuun aikataulussaan.

Otteluiden tauolla ja vapaa-ajalla leiriläiset ovat pelailleet Naperoseppo-mobiilipeliä, joissa Superpesisjoukkueet ja -pelaajat ovat luoneet leiriläisille haasteita suoritettavaksi leirin aikana. Mikäli joukkueenne ei ole vielä tutustunut Naperoseppo peliin, niin vielä on aikaa tarttua toimeen myös tämän pelin osalta. Aktiivisimmille ja haasteita reippaasti suorittaneille joukkueille on luvassa mukavia palkintoja. Pelin ohjeet ja koodit löytyvät majoituskouluilta.

Myös huomenna keskiviikkona leirillä on pelipäivä, kun luvassa on 125 ottelua.

Huomenna leirin striimeissä nähdään myös leirin ”päälähetykset”, kun Autotalo Hartikainen 2 -kentällä pelattavat iltapäiväkierroksen kolme ottelua nähdään Keltamusta Median toteuttamassa selostetussa päälähetyksessä. Päälähetyksessä nähdään seuraavat ottelut:

12:30 Mailajuniorit Oranssit – SMJ T12 Punainen | F-tytöt
13:30 JoKo Juniorit – SiiPe Karjanlahti | F-pojat
14:30 SMJ P14 – KaMa GP | G-juniorit

Otteluiden lisäksi katsojilla on mahdollisuus päästä syvemmin mukaan leiritunnelmiin ja tapahtumiin, kun lähetystiimi Miska Peltoniemen johdolla välittää ennakkostudiossa joukkueiden ja leiriorganisaation fiiliksiä leirin alkupäiviltä.

Leiriotteluita tuomitsee 96 tuomaripolkunsa alussa olevaa nuorisotuomaria. Otteluiden tuomitsemisten lisäksi leireillä tuomareille järjestetään tuomarikoulutuksia, jotka alkoivat leirillä tänään. Toivomme leirijoukkueiden ja joukkueiden toimijoiden tukevan tätä oppimista ja kehittymistä kannustamalla ja asiallisella käyttäytymisellä.

Maanantain ja tiistain otteluiden tallenteet on katsottavissa tästä linkistä.

Leirin kuvia

Yli 1 300 pesäpallon naperoleiriläistä tuo väriä Siilinjärven katukuvaan tällä viikolla (Savon Sanomat, tilaajille)