Valitse sivu

Tässä vaiheessa julkaistaan F-tyttöjen, F-poikien ja G-junioreiden ottelut keskiviikkoon saakka ja Pienpelisarjan ottelut torstaihin saakka. Loppuleirin ohjelma F-junioreissa ja G-junioreissa julkaistaan keskiviikkona 6.7. ja Pienpelisarjan loput ottelut julkaistaan torstaina 7.7.

Otteluohjelmat ovat katsottavissa osoitteessa pesistulokset.fi.

Naperoleiriorganisaatio pidättää oikeuden muutoksiin ja mikäli muutoksia tulee, informoimme muutoksia koskevia joukkueita. Mikäli otteluohjelmasta löytyy virheitä niin yhteydenotot sähköpostilla kilpailupäällikkö Rauno Piiroiselle osoitteeseen rauno.piiroinen@gmail.com.

Myös leirin majoitusvastaava on saanut suurimman työn valmiiksi ja etsinyt jokaiselle joukkueelle sopivan majoituskoulun ja -tilan. Nyt julkaistavassa listassa joukkueet pystyvät tarkastamaan majoituskoulunsa. Tarkan majoitustilan he saavat tietoonsa leirille saapuessaan.

Pienet muutokset myös majoituskouluihin on mahdollisia vielä loppuviikon aikana.

Majoitusjaon näet tästä linkistä.

Pesiksen 100-vuotisjuhlavuoden valtakunnallinen G- ja F-junioreiden Naperoleiri pelataan Siilinjärvellä 4.-8.7.2022