Valitse sivu

Leirin järjestävä seura Siilinjärven Pesis tuottaa lähetykset yhdessä kuopiolaisen Keltamusta Median kanssa. Lähetykset näytetään YouTuben kautta ja mikä parasta kaikki ottelut ovat katsottavissa veloituksetta. Kaikki suorissa lähetyksissä nähtävät ottelut pelataan Siilinjärven POP Areenalla, missä sijaitsee kolme leirillä käytettävää pelikenttää. Lisäksi leirin avauspäivänä maanantaina järjestettävät avajaiset nähdään suorana lähetyksenä Mantulta.

– Viime vuonna Nuorisoleiriltä nähtiin Ruudusta 18 leiriottelua suorana ja aiempina vuosina lähetyksiä on nähty leirien arvo-otteluista tai finaaleista, mutta en ole kuullut, että koskaan tässä mittakaavassa olisi lähetetty suoria lähetyksiä valtakunnallisilta pesisleireiltä ainakaan leiriorganisaation toteuttamana, leirinjohtaja Marko Heikkinen myhäilee.

Lähetykset toteutetaan yhden kameran tuotantoina. Lähetyksen lisäksi ottelun etenemistä voi seurata reaaliajassa uudistuneesta tulospalvelusta. Peruslähetysten lisäksi keskiviikon päiväkierrokselta nähdään myös kattavampi monikameratuotanto selostuksineen ja ennakkostudioineen, kun pohjoissavolainen pesisääni Miska Peltoniemi rantautuu Siilinjärven Naperoleirille haistelemaan leiritunnelmaa ja selostamaan lähetyksiä kotijoukoille.

– Naperoleiri 2022 on kahdeksas Siilinjärvellä järjestettävä valtakunnallinen leiri ja olemme aina halunneet olla tuomassa jotain uutta leirijärjestelyihin ja tämä on jälleen yksi kehitysaskel, jonka haluaisimme vakiinnuttaa myös tuleville leireille. Kaikki halukkaat eivät aina pääse paikalle aistimaan leiritunnelmaa, joten tuntuu mahtavalta tarjota kotiin jääville kannustusjoukoille tällainen mahdollisuus seurata leiriä, Heikkinen iloitsee.

Naperoleirin suoria ottelulähetyksiä ovat mahdollistamassa leirin yhteistyökumppanit Siilinjärven kunta, K-Supermarket Herkkupata, Autotalo Hartikainen, Savon Voima, Lauteet Sauna ja Keltamusta Media.

Ottelulähetyksiä pääset katsomaan osoitteen keltamusta.fi/naperoleiri kautta.

Katso tästä lista suorista ottelulähetyksistä (päivitetty 3.7. klo 21.57)