Valitse sivu

Pesäpalloleirien keskiössä ovat luonnollisesti joukkueiden pelit sekä ruokailut, jotka rytmittävät leirin ohjelmaa. Otteluiden, ruokailuiden ja lepäämisen lisäksi leirille on suunniteltu myös oheisohjelmaa. Leirin avauspäivänä maanantaina luvassa on leirin avajaiset, jotka starttaavat näyttävällä avajaiskulkueella. Lisäksi torstaina leiriläisille on luvassa mukavaa ja toiminnallista yhdessäoloa leiridiscon merkeissä.

Avajaisten ja leiridiscon tarkemmasta sisällöstä sekä leirin muusta oheisohjelmasta tiedotetaan myöhemmin.

Pelikierrokset, ruokailut ja muu ohjelma aikatauluineen on päivitetty leirin nettisivuille kohtaan Ohjelma.

Naperoleirin Suuri Banderolli-haaste

Naperoleiri avataan näyttävästi leirin ensimmäisenä iltana avajaiskulkueella. Kulkuetta, avajaisia ja koko leirin kestävää kannustamista ajatellen leirin ohjelmatiimi haastaakin kaikki leirille osallistuvat joukkueet mukaan askartelemaan banderolleja. Näyttävimmät banderollit palkitaan.

Toivomme joukkueiden jakavan kuvia banderollin valmisteluvaiheista esimerkiksi Instagramissa käyttäen asiasanaa #naperoleiri sekä tägäämällä kuvaan tilin @naperoleiri

Leiriohjelma

Naperoleiri Instagramissa

Naperoleiri Facebookissa