Valitse sivu

Hänninen on toiminut viime vuosina Lievestuoreen Kisan pelinjohto- ja valmennustehtävissä, viuhkassa mm. nousukaudella Ykköspesikseen 2014.

Valmennustiimi on ollut kasassa helmikuun alusta alkaen. Linna ja Thil toimivat Hännisen aisaparina kakkospelinjohtajan roolissa. Salmela ja Hirvonen vastaavat valmennuksesta.

Laukaa-Siilinjärvi-akselilla pelaajaliikennettä

Laukaan Urheilijat on sopinut farmiyhteistyöstä miesten Superpesikseen nousseen Siilinjärven Pesiksen kanssa. Pelaajaliikennettä seurojen välillä siis nähdään ja ykköspesisjoukkueessa peliaikaa saanee ainakin joku Siilinjärven lukkarikolmikosta Heikki Rantanen-Teemu Kinnunen-Santeri Räisänen.

Valmennus- ja farmisopimusten myötä palaset kesää varten ovat pitkälti kasassa Laukaalla. Nuoren ja nälkäisen pelaajarungon tueksi on saatu talven aikana kokeneita huippuvahvistuksia, kuten Pasi Rajala, Ilkka Ylitalo ja Olli Kiiveri.

Pelinjohtaja Matias Hänninen odottaa mielenkiinnolla tulevaa kesää.

– Ykköspesis tulee olemaan tasainen sarja. Joukkue ei ole asettanut vielä omaa tavoitettaan, mutta menestyspotentiaalia on selvästi olemassa. Kotiutuspuolella on voimaa, etenijöissäkin hyvin laatua.

– Laaja pelaajarinki ja farmisopimus tuovat leveyttä. Isoimmat haasteet ovat ulkopelin kehittämisessä. Joukkueen tilanne on joka tapauksessa nyt hyvä.

Laukaan Urheilijat pelaa kesän kotiottelunsa kolmella eri kentällä: Laukaan urheilupuistossa, Jyväskylän Hippoksella ja Lievestuoreella.

Laukaan Urheilijoiden sopimuspelaajat 2019

Aleksi Ahola, Jori Heikkinen, Petrus Heinonen, Iiro Hyvönen, Ville Hyvönen, Ilari Kauhanen, Veikka Keinänen, Eetu Kettunen, Immo Kiiveri, Olli Kiiveri, Alex Leinonen, Eemil Mustonen, Jani Raami, Pasi Rajala, Arttu Rauhamäki, Teemu Repo, Mikko Savonen, Ville Viljanmaa, Ilkka Ylitalo

Valmennustiimi: Matias Hänninen, Tapani Linna, Juho-Perttu Thil, Jukka Salmela, Antti-Jussi Hirvonen.

Aiheesta lisää

Laukaan Urheilijoiden nettisivut