Valitse sivu

Jyväskylän Kirin kasvatti Pasi Rajala, 37, tuo joukkueeseen 253 superpesisottelun verran kokemusta. Lähes koko uransa ajan kasvattajaseuraansa edustanut Rajala pelasi Jyväskylän Valon suomensarjajoukkueessa 2001 ja Superpesistä Haminan Palloilijoissa viime kaudella. Kaudella 2007 Rajala ylsi Superpesiksen etenijätilastossa 11:ksi.

Laukaan Urheilijoihin niin ikään siirtyvän Ilkka Ylitalon, 30, uran huippuhetki on kasvattajaseurassa Pattijoen Urheilijoissa voitettu Suomen mestaruus 2008. Nopea pikakiituri on pelannut urallaan 166 superpesisottelua.

Laukaan Urheilijoilla on 18 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle: Jori Heikkinen, Petrus Heinonen, Iiro Hyvönen, Veikka Keinänen, Teemu Kenkkilä, Immo Kiiveri, Olli Kiiveri, Alex Leinonen, Jani Raami, Pasi Rajala, Teemu Repo, Mikko Savonen, Ville Viljanmaa ja Ilkka Ylitalo sekä B-juniori-ikäiset Ville Hyvönen, Eetu Kettunen, Eemil Mustonen ja Arttu Rauhamäki.

Aiheesta lisää

Laukaan Urheilijoiden nettisivut