PESÄPALLOLIITON LÄNTINEN ALUE

Yksi yhteinen liike.

TUOMARIKOULUTUKSET 2022

 

Tulossa vielä kaksi ylimääräistä tuomarikoulutusta, joihin voit liittyä mukaan, mikäli et ole vielä ehtinyt kouluttautua:

Aloittelevat tuomarit 0-2v tuomaroineet ti 3.5. klo 18. Ilmoittaudu Suomisportissa ja liity Teams-palaveriin TÄSTÄ

Syöttötuomarikoulutus ke 4.5. klo 18 ilmoittaudu Suomisportissa  

Kevään 2022 tuomarikoulutukset:
Ilmoittautumiset koulutuksiin tapahtuvat  koulutuskohtaisen linkin kautta Suomisportissa. Jokaiseen koulutukseen on oma erillinen ilmoittautumislinkki ja Teams:iin osallistumislinkki. Molemmat linkit löytyvät tämän sivun loppuun. Seurat on jaettu koulutuksiin jo valmiiksi eli ilmoittaudu ensisijaisesti omalle seurallesi tarkoitettuun koulutukseen.

Mikäli teillä on kysymyksiä tuomaritoimintaan liittyen, voitte olla yhteydessä alueemme tuomariryhmäläisiin (yhteystiedot löytyvät nettisivuilta yhteystiedot kohdasta) tai liiton puolesta Matias Laukkaseen matias.laukkanen@pesis.fi

Tuomarikoulutukset 2022

Tässä mainittavat tuomarikoulutukset koskevat seurojen tuomareita: N, E ja D sekä P (tuomaripassi)

 Tuomarikoulutus koostuu kolmesta eri osiosta:

  1. Sääntöjen omatoiminen opiskelu sähköisellä Pinja koulutusalustalla.
  2. Sääntötestin suorittaminen Pinjassa
  3. Teams-koulutukseen osallistuminen

Teams-koulutukset jaetaan kahteen eri tasoon: aloittelevien tuomarien koulutukset (0-2 vuotta tuomaroineet) ja jatkavien tuomarien koulutukset (3 vuotta ja enemmän tuomaroineet). Jatkavien tuomarien koulutuksia ovat erilliset pelituomarikoulutukset ja syöttötuomarikoulutukset.              

Ilmoittautumiseen tarvitset Suomisport-tilin, joka sinun pitää luoda itsellesi ennen ilmoittautumista. Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään vuorokautta ennen koulutuskertaa. Mikäli oman seuran koulutuksen ajankohta ei sinulle sovi, ole yhteydessä tuomariryhmään tuomarit.lantinenalue(at)gmail.com.

Tuomarikortin saamisen edellytyksenä on omatoiminen opiskelu Pinjassa, sääntötestin tekeminen Pinjassa, Teams-koulutukseen osallistuminen, lisenssin lunastaminen ja tuomarikortin maksaminen.  Kun nämä asiat ovat kunnossa tulee tuomarin omalle Suomisport-tilille näkyviin meriitit kohtaan vapaakortti (tuomarikortti). 

Lisätietoja tuomaritoiminnasta voit lukea täältä sekä lisää koulutusmateriaalia löydät täältä.

 

Ohjeet seuran tuomarivastaavalle

Tuomarikoulutuslinkit 2022

 

Pesisleirit