HUOM. Leiri on nyt täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle suoraan sähköpostitse läntisen alueen aluevastaavalle.

Pesäpalloliiton läntinen alue järjestää 16.–17.3. tuomareille suunnatun leirin Seinäjoella. Leiri on tarkoitettu 2013–2009 syntyneille läntisen alueen seurojen tuomareille, joilla on kokemusta tuomaroinnista vähintään yhden kauden ajan. Myös muilta alueilta tulevat turnauksessa pelaavat joukkueet voivat tuoda halutessaan leirille tuomarin. Leiri pidetään Seinäjoella Koskenkorvan Urheilijoiden järjestämän E-poikien turnauksen yhteydessä.

Tuomarileirillä tuomareille on tarjolla pelien tuomaroinnin lisäksi tarkkailua, teoriakoulutusta ja kenttäkoulutusta sekä lisäksi leirillä on mahdollisuus suorittaa tuomarikortti. Leirillä on tuomareita kouluttamassa Superpesis-tuomareita.

Leiri on tuomareille maksuton sisältäen ruuat. Lisäksi leiriläiset saavat leiriltä muistoksi tuomarilippiksen tai -pannan. Leirillä majoitutaan koulumajoitusmaisesti Seinäjoki Areenalla. Tarkemmat tiedot lähetetään leiriläisille heti ilmoittautumisen päätyttyä. Leiriläisiä ei ole vakuutettu leirin järjestäjän toimesta, joten suosittelemme huolehtimaan, että pelaaja- tai tuomarilisenssi on kunnossa ennen leiriä.

Ilmoittautuminen päättyy 29.2. tai kun leiri on täynnä. Leirille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä maksimissaan 20 tuomaria. Mikäli leiri tulee täyteen, on mahdollista ilmoittautua varasijoille suoraan sähköpostitse. Ilmoittaudu mukaan leirille: https://q.surveypal.com/Lantisen-alueen-tuomarileiri-16.-17.3%2E

Lisätietoja tuomarileiristä läntisen alueen aluevastaavalta:

anna.tuomola(at)pesis.fi / 040 774 7728