Läntisen alueen Etenee-leirien järjestelyoikeuksien haku kesälle 2025 alkaa perjantaina 8.9.

Leirit on jaettu tuttuun tapaan D-E-ikäisten ja F-G-ikäisten leireihin. Leirihaku 2025 on tarkoitettu Satakunnan seuroille. Hakemuksesta tulee näkyä, kumpaa leiriä seura hakee. Leireille odotetaan osallistuvan noin 60-90 joukkuetta.

Etenee-leiri järjestetään yhdessä seuran ja PPL läntisen alueen kanssa. Leiriin liittyvät vastuualueet ja muut yksityiskohdat sovitaan erikseen seuran kanssa tehtävässä yhteistyösopimuksessa.

Leirihakemukset on toimitettava sähköpostilla anna.tuomola(at)pesis.fi 8.9.-28.10.2023 välisenä aikana.

Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan tiedot, järjestelytoimikunnan kokoonpano, kaupungin/kunnan sitoutuminen leiriin sisältäen arvion majoitus- ja ruokailukustannuksista sekä leirin mahdollisimman monta avainhenkilöä nimettynä (leirinjohtaja, kilpailupäällikkö, kansliavastaava, tuomaripäällikkö, majoitusvastaava, ruokailuvastaava, kioskivastaava, kenttävastaava ja turvallisuuspäällikkö).

Päätökset leirien myöntämisestä tekee PPL läntisen alueen johtoryhmä marraskuun alussa.

Ensi kesän 2024 Etenee-leirien järjestäjät ja ajankohdat on varmistettu jo viime syksynä seuraavasti: D-E-junioreiden leiri Seinäjoella 7.-9.2.2024  ja F-G-junioreiden Laihialla 14.-16.6.2024.

Lisätietoja:
Anna Tuomola
anna.tuomola(at)pesis.fi
puh. 040 774 7728