Läntisen alueen seurat kokoontuivat torstaina 27.10. Teamsissa seurakokouksen merkeissä. Seurakokouksessa valittiin läntisen alueen johtoryhmä sekä johtoryhmän puheenjohtaja.

Läntisen alueen johtoryhmän puheenjohtajana jatkaa myös tulevalla kaudella Kari Luoma Kankaanpäästä. Johtoryhmässä jatkavat myös edellisiltä kausilta Marika Hannukainen Porista, Risto Närvä Pomarkusta, Jari-Matti Marttala Nurmosta sekä Peter Laitio Seinäjoelta. Johtoryhmästä jää tämän kauden jälkeen pois pitkään mukana toiminut johtoryhmän varapuheenjohtaja Vesa Puutonen Seinäjoelta. Läntinen alue kiittää Vesaa panostuksestaan!

Uusina jäseninä läntisen alueen johtoryhmään valittiin Hannu Toivonen Raumalta sekä Susanna Rauhala Koskenkorvalta. Hannu Toivonen on pitkän linjan toimija pesäpallon parissa. Toivonen on Fera, Rauman puheenjohtaja ja on ollut useita vuosia niin alueen johtoryhmän kuin myös liittojohtokunnan jäsenenä. Susanna Rauhala on Koskenkorvan Urheilijoissa monessa roolissa toimiva lajiaktiivi. Rauhala toimii niin Koskenkorvan Urheilijoiden C-poikien pelinjohtajana ja vastuuvalmentajana kuin myös seuran juniorijaoston puheenjohtajana. Läntinen alue toivottaa uudet johtoryhmän jäsenet tervetulleiksi mukaan!