Vehmaalla syntynyt Laitilan Jyskeen kasvatti pelasi ensimmäisen täyden kautensa naisten Superpesiksessä. Hakoniemi vakiinnutti paikkansa lautasen äärellä ja kantoi vahvasti vastuuta myös sisäpelissä ykköskärjen vaihtajana.

Kahdesti peräjälkeen (2020-21) vuoden tyttölukkariksi valittu Hakoniemi juhli Ferassa B-tyttöjen Suomen mestaruutta viime syksynä ja ansioitui kentän parhaana tyttöjen Itä-Lännessä Porissa elokuussa.

– Laitilan Jyskeestä pesisoppejaan ammentanut Hakoniemi on osoittanut pitävänsä kotipesässä vastustajajoukkueen pelaajat kurissa. Samalla hän näyttää upeaa esimerkkiä nuorille pelaajille siinä, että hän pitää poikkeuksellisesti kypärää päässään myös lukkarina ollessaan, Satakunnan Kansa kertoi perusteluista vuoden nuoren urheilijan palkinnolle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Fera ry (@ferarauma) jakama julkaisu

Saavutuksen arvoa lisää raumalainen urheiluvuosi 2021, joka oli menestyksekäs. Urheilutoimittajien palkintoraadilla oli ehdokkaista ylitarjontaa. Vuoden urheilutekona huomioitiin Rauman Lukon jääkiekon Suomen mestaruus ja vuoden seuratyöntekijänä palkittiin Lukon Mika Kuosmanen.