Katsomot on jaettu neljään 125 katsojan lohkoon. Pääsylippuja niin pitkään kuin niitä riittää on myynnissä seuran toimiston kautta ja paikan päällä Saarikentällä hintaan 10 euroa.

Toinen vaihtoehto on nettilähetys, jonka selostaa Saarikentän kuuluttamosta tuttu Teuvo Mäkelä ja asiantuntijana pelitapahtumia kommentoi pitkän linjan pesäpallotoimija Kari Kleemola. Katselukoodi lunastetaan NetTicket-palvelusta hintaan 7,90 €.

Jussi Parvi luotsaa JymyJussien uudistunutta joukkuetta, jonka riveihin ovat siirtyneet mm. vahvat profiilipelaajat Ville Hotakainen ja Joona Lehtinen sekä kaksi edellistä kautta ViVeä edustanut Viljo Sillanpää. Uusi pelinjohtaja Tomi Niskanen on saanut ViVen joukkueeseen vahvistuksiksi paluumuuttajana Teemu Isokedon ja seitsenkertaisen Itä-Länsi-pelaajan Veli-Pekka Yli-Hirvelän.

Mantullekin yleisöä

Siilinjärven Pesiksen naisten superpesisjoukkue pelaa viikonloppuna kaksi harjoitusottelua. Siipettäret saa Mantulle vieraakseen Pesä Ysit Lappeenrannasta lauantaina kello 14 ja Joensuun Mailan sunnuntaina kello 14.

Portit aukeavat myös yleisölle, seura tiedotti Instagramissa.

Kolme harjoitusottelua Ruudussa

Ruudussa nähdään kolme miesten Superpesiksen harjoitusottelua lauantaina. Lähetykset otteluista Hyvinkään Tahko vs. Manse PP, Tampere ja Imatran Pallo-Veikot vs. Siilinjärven Pesis alkavat kello 12.55 sekä ottelusta Kiteen Pallo -90 vs. Haminan Palloilijat kello 15.55.

Ruutu on Superpesiksen kotipesä osoitteessa www.ruutu.fi/superpesis.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hyvinkään Tahko (@tahkosuperpesis) jakama julkaisu

Satakunnan Kansa: Pesäkarhut ja Tahko viimeisessä harjoitusottelussa

Satakunnan Kansa näyttää tilaajilleen miesten Ykköspesiksen harjoitusottelun Ulvilan Pesä-Veikot vs. Loimaan Palloilijat lauantaina kello 16. Selostuskopissa ovat äänessä Pasi Mattila ja Tuomas Hautala.

Pesäkarhut Porista ja Hyvinkään Tahko kohtaavat naisten Superpesiksen viimeisessä harjoitusottelussaan ennen sarjakauden avausta sunnuntaina kello 16. Satakunnan Kansan nettilähetyksen selostaa Jussi Valli.