Ensimmäinen ottelu pelataan huomenna lauantaina kello 17 ja toinen heti sunnuntaina kello 15. Yhden ottelun katselukoodin hinta on 6 € ja sen voi hankkia osoitteesta www.netticket.fi/jymyjussit.

Hallitseva Suomen mestari Sotkamon Jymy saapuu viikonloppuna Seinäjoelle, missä se kohtaa kahdessa hallipelissä…

Julkaissut JymyJussit Seinäjoki Perjantaina 29. tammikuuta 2021

 

JymyJussit on ollut Jymylle haastava vastustaja viime vuosien pudotuspeleissä, vaikka jatkopaikkaan asti rynnistys ei olekaan riittänyt. Ottelut ovat olleet viihdyttäviä ja täynnä tunteita. Kaudella 2017 Jymy ei yltänyt yhteenkään puolivälieräsarjan otteluvoittoon kahden jakson aikana ja kärsi vielä kolmannessa ottelussa tappion kotikentällään. Viime syksynä Jymy valitsi puolivälierävastustajakseen JymyJussit, joka kamppaili ajoittain väkevästi jaksovoitoista.

– JymyJusseista oli itsellä koko ajan sellainen tunne, että siellä on kovia pelimiehiä ja kovia lyöjiä. Jos heidän pelinsä vain lähtee käyntiin, he ovat tosi vaarallinen porukka, myönsi Joni Rytkönen tammikuussa julkaistussa Jymyn iholla -dokumentissa.

Syksyllä Jymy ei päästänyt JymyJusseja liialliseen hurmokseen ja raivasi tiensä jatkoon. JymyJusseille tarjoutuu nyt ensimmäinen kiivaan pudotuspelisyksyn jälkeinen mahdollisuus revanssiin Go On Superjokerin Jukka-Pekka Vainionpään johdolla.

Molemmat viikonlopun ottelut nähdään netissä monikameralähetyksinä. Selostajana toimii Vesa Puutonen ja asiantuntijoina ovat äänessä Risto Ojanperä lauantaina sekä Antti Tokkari sunnuntaina. Kentän pinnasta tunnelmia raportoi Lasse Mansikka-aho.