Läntisen alueen toimintaan tulee mukaan uusi kasvo, kun Keskimaalla aiemmin toiminut Perttu Hautala aloittaa vuoden alussa seurakehittäjänä Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi hän toimii myös Itäisellä alueella seurakehittäjänä. Pertun toimenkuvaan kuuluu seurakehittäjän työ Alajärvellä, Alavudella, Kuortaneella, Lappajärvellä, Vimpelissä ja Ähtärissä. Hän vastaa Etelä-Pohjanmaan harrastepesiksen organisoinnista, pesisliikkarien markkinoinnista ja koulutuksista koko alueella.

Perttu on lähtöisin Lappajärveltä ja on oman uransa aikana pelannut usean vuoden mm. Vimpelissä, josta myös SM-kultaa vuodelta 2010. Pelipaikkoina hänellä on ollut lukkarin- ja kolmosvahdin tontit sekä sisäpeliroolina vaihtaja.

Perttu odottaa innolla pääsevänsä tekemään töitä pesiksen parissa omalla synnyinseudullaan Pohjanmaalla.