Läntinen alue palkitsi kauden parhaita pelaajia, nuorisotuomareita ja hyvin toimineita seuroja perjantaina 13. marraskuuta etänä järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa. Poikkeuksellisen kauden jälkeen myös palkitsemistilaisuus oli poikkeuksellinen ja se toteutettiin Facebookin ensi-ilta toiminnon avulla. Näin kaikki halukkaat pääsivät mukaan palkitsemistilaisuutta seuraamaan ja osallistumaan mukaan kilpailuun, jossa bongattiin Etenee-leirin logoja. Kilpailu on käynnissä sunnuntaihin 22.11. asti Facebookissa, jossa palkitsemistilaisuuden nauhoitusta pääsee katsomaan.

Läntisellä alueella ollaan erityisen iloisia siitä, että kausi saatiin pelattua loppuun asti, vaikeasta lähtötilanteesta huolimatta. Iso kiitos tästä kuuluu kaikille pesisihmisille, jotka toimivat vastuullisesti ja turvaohjeita noudattaen kentillä. Ainoana ikävänä asiana tästä kaudesta jäi se, ettei leirejä päästy pelaamaan, mutta toivottavasti ensi kesänä pääsemme taas leireilemäänkin.

Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta, hyvää treenikautta ja toimitaan jatkossakin vastuullisesti, jotta päästään taas ensi kesänä pelaamaan pesistä ja tapaamaan tuttuja kentille sekä nauttimaan leirien tunnelmasta!

 

Palkitut 2020

 

Palkitut Pohjanmaa Palkitut Satakunta
Nuorisopelaajat Nuorisopelaajat
Saaga-Angelia Raudasoja, Seinäjoen Maila-Jussit Ilona Hakoniemi, Fera Rauma
Juho Heikkala, Vimpelin Veto Rasmus Paananen, Kankaanpään Maila
Nuorisotuomarit Nuorisotuomarit
Aada Mäkinen, Seinäjoki Milla Kuusisto, Kankaanpää
Akseli Heikkilä, Alajärvi Hermanni Salonen, Säkylä
Vuoden seura Vuoden seura
Laihian Luja Pomarkun Pyry
Naispelaaja Naispelaaja
Kaisaleena Rautakorpi, Lapuan Virkiä Susanne Ojaniemi, Pesäkarhut Pori
Miespelaaja Miespelaaja
Perttu Ruuska, Vimpelin Veto Jouni Itävalo, Kankaanpään Maila