Maila-Jussien nuori joukkue horjutti päättyneellä kaudella valtarakenteita ja asetti lopulta SM-pronssia voittaneen porilaisen Pesäkarhut kahdesti selkä seinää vasten puolivälierissä. Ovet välieriin eivät vielä auenneet, mutta tulevaisuudelta Kuusisto halajaa ”muutakin kuin kokemusta”.

– Tulevaisuudelle meillä on joukkueena iso steppi otettavana erityisesti sisäpelin puolella, jos siis halutaan saada tulevasta kaudesta muutakin kuin kokemusta. Itsellä on hyvä fiilis hommasta kahden leirityksen perusteella.

Seuran puheenjohtaja Jussi Järvinen kiittelee Kuusiston jo tähän asti tekemää ansiokasta työtä nuoren joukkueen kanssa.

– Kaksi edellistä vuotta Antti on luonut kulttuuria harjoittelulle ja tekemiselle kokonaisuudessaan. Tulokset ovat alkaneet näkyä ja kova vaatimustaso vie edelleen tekemistä eteenpäin, Järvinen paaluttaa Maila-Jussien tiedotteessa.

Pesäkarhut Porista ja Seinäjoen Maila-Jussit kohtasivat tunteikkaassa puolivälieräsarjassa syksyllä.

Maila-Jussit on julkaissut myös pelaajasopimuksia viime viikkojen aikana. Joukkueen riveihin ovat siirtyneet Hyvinkään Tahkoa viimeksi edustanut Jalasjärven Jalaksen kasvatti Essi Ritola sekä paluumuuttajana Ilmajoen Kisailijoiden kasvatti Sanni Syrjälä.

Maila-Jussien valmennustiimiä vahvistaa uutena kasvona fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja Suvi Huhtanen, joka omalla pelaajaurallaan voitti kolme Suomen mestaruutta Lapuan Virkiässä. Joukkueenjohtajana jatkaa Juho Suomu.