Seurakokouksessa valittiin alueen johtoryhmään Marika Hannukainen Porista, Peter Laitio Seinäjoelta, Jari-Matti Marttala Nurmosta, Vesa Puutonen Seinäjoelta ja uutena jäsenenä Risto Närvä Pomarkusta. Hannu Toivonen jatkaa alueen johtoryhmässä Pesäpalloliiton liittojohtokunnan paikalla.

Seurakokouksessa valittiin myös alueen ehdokas liittojohtokuntaan ja alueen ehdokkaat liittojohtokunnan asiantuntijajäseniksi sekä ehdokas liittojohtokunnan puheenjohtajaksi. Valinnat liiton puheenjohtajasta sekä liittojohtokunnan jäsenistä tehdään PPL:n syyskokouksessa, joka pidetään pe 20.11. Tampereella.

Kokouksessa aluevastaava Maija Viljanen esitteli läntisen alueen toimintasuunnitelman 2021 ja lopuksi käytiin vielä vapaata keskustelua pesäpallotoiminnasta läntisellä alueella.

Alueen johtoryhmään tulee uutena jäsenenä Risto Närvä Pomarkusta.