Läntisen alueen seurakokous järjestetään keskiviikkona 28.10.2020 klo 18.00 Kankaanpäässä Ravintola Facessa, Torikatu 13 Kankaanpää. Kokouksessa päätetään läntisen alueen johtoryhmän kokoonpano sekä läntisen alueen ehdokkaat Pesäpalloliiton liittojohtokuntaan. Jokaisella läntisen alueen seuralla, joka on maksanut Pesäpalloliiton jäsenmaksun on oikeus osallistua kokoukseen yhdellä varsinaisella edustajalla ja lisäedustajalla. Jäsenen päätäntävaltaa käyttää sen varsinainen edustaja, lisäedustajalla on vain puhevalta.

Ehdokasasettelu päättyy seurakokoukseen ja ennakkoon ehdolle on asetettu seuraavat henkilöt:

Marika Hannukainen, Pori
Peter Laitio, Seinäjoki
Kari Luoma, Kankaanpää
Jari-Matti Marttala, Nurmo
Risto Närvä, Pomarkku
Vesa Puutonen, Seinäjoki
Mari Timgren, Ulvila
Hannu Toivonen, Rauma