Tyttöjen Superpesiksessä Andreasen on kuulunut raumalaisten avainpelaajiin viime vuosina. Fera voitti kahden SM-hopean jatkoksi B-tyttöjen Suomen mestaruuden viime syksynä.

Naisten Superpesiksessä Andreasen sai tulikasteensa kovassa paikassa, kun kutsu kävi kolmanteen puolivälieräotteluun Tampereelle syksyllä 2018. Paikka kokoonpanossa vakiintui viime kaudella. Andreasen on pelannut sekä lukkarina että linjassa.

– On tullut kyselyitä muualtakin. Toki olen asioita pohtinut ja siksikään en halunnut suoraan kahden vuoden sopimusta kirjoittaa, tavoitteekseen ylioppilaslakin keväälle 2021 asettanut Andreasen kertoi Feran tiedotteessa.

– Seurajohdolla oli tosi hyvät suunnitelmat tulevaisuuden ja kehityksen suhteen niin joukkueen kuin yksilönkin tasolla. Myös se vakuutti jäämään vielä Raumalle, Andreasen jatkoi.

Porilaislähtöinen Julia Ruoho allekirjoitti puolestaan Feran kanssa 2+2-vuotisen jatkosopimuksen. Ruoho voitti B-tyttöjen Suomen mestaruuden kaudella 2018, kun Pesäkarhut kukisti loppuottelussa Feran dramaattisten vaiheiden jälkeen.