Aluesarjailmoittautuminen käynnistyy lauantaina 1.2. klo 12.00 pesistulospalvelu.fi -sivulla. Valitse sieltä PPL läntisen alueen aluesarja ja klikkaa ilmoittaudu. Tämä ilmoittautuminen ei koske maakuntasarjaa.

Ilmoittautumiset päättyvät sarjakohtaisesti eri aikaan. Perusteltu myöhästynyt ilmoittautuminen käsitellään alueen kilpailutiimissä ja mikäli se hyväksytään, on sarjamaksu kaksinkertainen. Jälki-ilmoittautumiset osoitetaan alueen aluevastaavalle.

Ilmoittautumisajat sarjoittain:

Aikuiset:       1.-28.2.2020 sarjamaksu 120€
​C-juniorit:     1.-15.2.2020 sarjamaksu 110€
D-E-juniorit: 1.-28.2.2020 sarjamaksu 110€
F-juniorit:     1.2.-31.3.2020 sarjamaksu 110€
G-juniorit:    1.2.-31.3.2020 sarjamaksu 55€
Lady Pesis    1.-31.3.2020 sarjamaksu 80€

F- ja G-junioreiden sarjoihin sekä pienpelisarjoihin otetaan joukkueita mukaan pitkin kesää ottamalla yhteyttä aluevastaavaan.

Ilmoittaessaan joukkueensa sarjoihin, joukkue nimeää yhteyshenkilön, jonka tehtävänä on toimia alueen ja muiden joukkueiden välisenä yhteyshenkilönä. Samalla seura sitoutuu noudattamaan kaikkia annettuja toiminta-, kilpailu-, järjestämis- ja turvallisuusmääräyksiä sekä muita alueen kilpailutiimin antamia määräyksiä.

Alueen kilpailutiimi päättää lohkojaot ja sarjasysteemin sarjoihin. Mahdollisissa luopumistapauksissa on kilpailutiimillä oikeus tarkistaa lohkojakoja ennen sarjojen alkua.

Pelimäärät aluesarjoissa:

G-junioreissa /pienpelissä vähintään 10 peliä kaudessa
F-junioreissa vähintään 12 peliä kaudessa
E-junioreissa vähintään 14 peliä kaudessa
D-juniorit vähintään 14 peliä kaudessa
C- ja vanhemmat vähintään 10 peliä kaudessa

Otteluluovutukset ja sarjasta luopuminen ja/tai sulkeminen

Otteluluovutuksia ei sallita ja luopuminen johtaa sulkemiseen sarjasta. Erityisistä syistä sarjaa johtava elin voi kuitenkin hyväksyä luovutuksen ilman sarjasta sulkemista.

Seuran luopuessa sarjapaikastaan tulee seuran tehdä siitä virallinen päätös, ennen luopumisilmoituksen toimittamista sarjaa johtavalle elimelle.

Sarjasta luopuneen tai poissuljetun joukkueen ottelut mitätöidään. Sarjoissa, joissa pelataan sekä runkosarja että jatkosarja, joukkueen mahdollisesti luopuessa sarjasta (tai poissulkemisen johdosta) runkosarjan päätyttyä, ei runkosarjan otteluita mitätöidä.

Luopumismaksut:

Aikuiset ja C ilmoittautumisen päätyttyä 200€ ja 1.5. jälkeen 400€
D-E                ilmoittautumisen päätyttyä 150€ ja 1.5. jälkeen 300€
F-G                31.3. jälkeen 100€ ja 1.5. jälkeen 200€
Pienpeli        31.3. jälkeen 50€

Aluesarjojen kilpailumääräykset 2020

Leiri-ilmoittautuminen

Etenee-leirin ilmoittautuminen käynnistyy samaan aikaan kuin aluesarjailmoittautuminenkin eli lauantaina 1.2. klo 12 pesistulospalvelu.fi -sivulla.

Etenee-leirit pelataan tänä vuonna D – E-juniorien osalta Kankaanpäässä 5.-7.6. ja F – G-juniorien osalta Kokemäellä 12.-14.6. Leiripassi 110€.

Tuomarivelvoite Etenee-leirillä

Jos seuralta osallistuu leirille yksi tai kaksi joukkuetta, tulee seuran tuoda leirille yksi tuomari.

Jos seuralta osallistuu leirille kolme tai neljä joukkuetta, tulee seuran tuoda leirille kaksi tuomaria.

Jos seuralta osallistuu leirille viisi tai useampia joukkueita, tulee seuran tuoda leirille kolme tuomaria. Mikäli seura ei noudata tuomarivelvoitetta, laskutetaan seuraa yhdellä ylimääräisellä leiripassilla (a’ 110€) puuttuvaa tuomaria kohti.

Valtakunnallisten leirien ilmoittautuminen alkaa kuukautta myöhemmin sunnuntaina 1.3. klo 12.

Leireille ilmoittautuessa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jotta varmistaa joukkueensa pääsyn leirille. Leirille pääsy vahvistetaan maksamalla ilmoittautumisen yhteydessä kolme leiripassia ennakkomaksuna.