Läntinen alue tarjoaa omille seuroilleen maksuttoman markkinointikoulutuksen “Kaikki peliin somessa”. Kouluttajana toimii Marika Hannukainen FM, Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija.

Koulutuksen tavoitteena on opettaa seurojen toimijoita hyödyntämään sosiaalista mediaa harrastajamäärien ja ottelutapahtumien katsojamäärien kasvattamisessa sekä seuran brändin vahvistamisessa omalla alueellaan.

Koulutus toteutetaan vuoden 2020 aikana. Koulutus sisältää kaksi työpajakertaa pienryhmissä ja sen lisäksi kuusi webinaarikoulutusta, joista seura voi valita haluamansa tai osallistua vaikka kaikkiin. Tämän lisäksi kouluttaja sparraa ja antaa palautetta seurakohtaisesti.

Seurasta olisi hyvä osallistua useampi sellainen henkilö, joka on valmis sitoutumaan koulutukseen vuoden 2020 aikana ja joka on kiinnostunut seuran markkinoinnista tai jo tekee seurassa markkinointityötä. Tässä kannattaa myös hyödyntää seuran nuoria, joista voi löytyä innokkaita kouluttautujia.

Tämä tilaisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja lähteä mukaan kehittämään omaa seuraa. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla somemarkkinoinnilla on isot vaikutukset seuran toimintaan ja harrastajamäärien kasvuun.

Lue lisää liitteenä olevasta esitteestä. Voit myös soittaa ja kysyä lisää.

Maija 050 322 3371 ja Juha 040 055 2248.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla joko Maijalle maija.viljanen@pesis.fi tai Juhalle juha.kuoppala@pesis.fi viimeistään ke 15.1.2020.