Viikonloppuna Porissa pelattiin naisten halliSM-lopputurnaus, joka kiinnosti myös yleisöä. Paikalla oli lauantaina 748 katsojaa ja sunnuntain finaalissa jopa 912. Yleisö saikin nauttia pesäpallosta koko rahan edestä, kun ensimmäisessä välierässä Pesäkarhut kohtasi MansePP:n naiset ja ottelu venyi kolmanteen kotiutuslyöntikilpailuun asti, jossa Pesäkarhut ratkaisi voiton itselleen.

Toisessa välieräparissa Lapuan Virkiä hävisi Kirittärille ja meni näin pronssipeliin MansePP:tä vastaan. Pronssiottelussa Virkiä kunnostautui ja nosti tasoaan huomattavasti lauantain välierästä voittaen tamperelaiset puhtaalla pelillä 0-2 (3-4, 0-2).

Finaali oli taas tasaista ja erittäin yleisöystävällistä peliä, jossa edettiin ensimmäisen välieräpelin tapaan kotiutuslyöntikilpailuun. Tällä kertaa selvittiin kahdella kierroksella Pesäkarhujen jättäessä Kirittärät ilman juoksuja tehden itse yhden. Näin kolmannen kerran peräkkäin Pesäkarhut nappasi hallista kultaa Poriin.

HalliSM kultaa Pesäkarhut, Pori. Kuva: Antti Haapasalo
HalliSM pronssia Lapuan Virkiä. Kuva: Antti Haapasalo