Superpesiskausi käynnistyy tänäkin vuonna Suomen rajojen ulkopuolella. Naisten avausottelussa ovat vastakkain Fera Raumalta ja Manse PP Tampereelta Espanjan Fuengirolassa lauantaina 27.4. Miesten huippuottelu nähdään samalla kentällä vuorokautta myöhemmin, kun vahvistunut Seinäjoen JymyJussit kohtaa hallitsevan Suomen mestarin Joensuun Mailan.

Yksittäisten ottelulippujen myynti on nyt käynnissä molempiin otteluihin. Suuntaa osoitteeseen www.ipv.fi/redskauppa ja varmista paikkasi takuulla lämpöisessä kauden avauksessa. Aurinkorannikolla lippuja myyvät Centro Finlandia (ravintola Kukon yhteydessä) ja ravintola Uusi Refla. Viime vuonna viikonlopun kokonaisyleisömäärä nousi komeasti yli 5000 katsojan!

Ottelulipun hinta on ennakkoon ostettuna 10 euroa ja portilta 15 euroa, jos lippuja on vielä jäljellä. Vapaakortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn ulkomailla pelattaviin otteluihin.

Suomen Espanjaan suuntaaville ja joukkueiden kannattajille on tarjolla monipuolisesti matkavaihtoehtoja Saarikoski Travelsin toimesta. Myynnissä on myös pelkät lennot ja otteluliput sisältäviä paketteja. Otteluliput sisältyvät kaikkiin matkapaketteihin.

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Aurinkorannikolla Ravintola Kukko, joka vastaa ravintolamyynnistä otteluissa sekä virallisista iltajuhlista. Lavalle kipuaa iltajuhlissa mm. Pauli Hanhiniemen Retkue.