Lapuan Virkiän joulukalenteriluukku.

PPL läntinen alue järjesti yhdessä seurojensa kanssa joulukalenterin, jossa jokaisena joulukuun päivänä aukeni uusi seurojen itse tekemä luukku ja jouluaattona oli vielä läntisen alueen työntekijöiden joulutervehdys.

Joulukalenteriin osallistuminen oli seuroille vapaaehtoista ja luukun toteutuskin vapaamuotoista. Ohjeena oli tehdä jouluaiheinen kuva tai video, jonka seura sai itse ideoida. Saimmekin monia hienoja kuvia ja videoita, joiden avulla joulukalenterin toteutus onnistui.

Joulukalenteri toteutettiin Facebookissa ja Instagramissa, joissa tavoitimme joulukuun aikana yhteensä 28 706 ihmistä. Facebookissa videoita katsottiin yhteensä 15 447 kertaa ja Instagramissa 5557 kertaa. Eniten näyttökertoja keräsi Rauman Feran tekemä luukku, jota katsottiin Facebookissa 3000 kertaa ja Instagramissa 288 kertaa. Eniten tykkäyksiä keräsi kuitenkin Lapuan Virkiän luukku, joka voitti itselleen tästä vapaavalintaisen koulutuksen. Toiseksi eniten tykkäyksiä sai Eurajoen Veikot, kolmanneksi Kokemäen Kova-Väki ja neljänneksi Nurmon Jymy.

Arvoimme lisäksi tykkääjien kesken 50€ Intersport-lahjakortin, jonka voitti Mikko Puro Lappajärveltä.

Iso kiitos kaikille joulukalenteriin osallistuneille seuroille, näin saimme paljon näkyvyyttä pesäpallolle ja alueemme seuroille. Ensi vuonna sitten jatketaan ja tehdään PPL läntisen alueen joulukalenterista perinne.