Porissa ja Seinäjoella järjestetään tammikuussa seuraillat, joissa aiheena on uusien pelaajien hankkiminen. Illan aikana käydään läpi seuran nykytilannetta, tehdään suunnitelmaa harrastajamäärän lisäämiseksi ja kirjataan toimenpiteitä ja aikatauluja tavoitteisiin pääsemiseksi.

Satakunnan seurojen seurailta on Porissa 21.1. ja Pohjanmaan seurailta Seinäjoella 29.1. Seurailtaan toivotaan osallistuvan 2-3 henkilöä / seura. Tilaisuus on seuralle maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.   

Porin seurailtaan ilmoittautumiset Maijalle viimeistään 16.1. ja
Seinäjoen seurailtaan ilmoittautumiset Juhalle viimeistään 24.1. Maijan ja Juhan yhteystiedot löydät täältä.

Seuraillat on tarkoitettu alueen seuroille, jotka eivät pelaa Superpesiksessä. Pesäpalloliitolla on Superpesisseuroille käytössä seuraohjelma, jossa käydään läpi samoja asioita.