Evijärven joukkueen runko koostuu kaveriporukasta, joka on jo useita vuosia käynyt Kalajoella hiekkapesiksen MM-kisoissa. Tälle vuodelle melkein kaikki tuli Kontio-ikäiseksi, joten joukkue päätettiin laittaa turnaukseen mukaan. Osalla miehistä on pelivuosia takana Evijärvellä, joten joukkue päätettiin ilmoittaa Evijärven Urheilijoiden nimellä. Joukkueeseen tehtiin muutama täsmähankinta Vaasasta, Jokioisilta ja Ylihärmästä.

Turnauksen alkulohkossa pelattiin Joroista vastaan, josta otettiin voitto 11-3. Kempele voitettiin 8-0. Välierässä voitettiin tiukassa pelissä Sotkamo 4-3 ja loppuottelussa PuMu 4-0.
Joukkue:
Pelaajat: Kokko Sami, Kultalahti Jaakko, Kuoppala Juha, Laiho Mikko, Larikka Matti, Mäkinen Teemu, Männistö Ari, Rauhala Janne, Ruuhinen Arto, Saarenmaa Keijo, Sanjama Esa, Sarvikas Risto, Tuomela Tero.
Pelinjohto: Mäkelä Jari, Kuoppala Niko