Kesän ensimmäinen valtakunnallinen leiri eli E-ikäisten Tenavaleiri käynnistyi sunnuntaina Kouvolassa 107 joukkueen voimin.  Läntiseltä alueelta mukana on paljon joukkueita, Pohjanmaalta 20 ja Satakunnasta 12, joten olemme hyvin edustettuna. Leiri loppuu perjantaina, jolloin sitten lopulliset sijoitukset ovat tiedossa.
Kuvassa Mailajuniorien ja Virkiän tytöt keskinäisen ottelun jälkeen sulassa sovussa.
Ottelutuloksia voi seurata täältä.
Tenavaleirin jälkeen siirrytään Kouvolasta Tampereelle, jossa vuorossa on D-ikäisten Suurleiri. Sieltä sitten Haapajärvelle pesisperheen pienimpien Naperoleirille, jonka jälkeen on vielä vuorossa Seinäjoen Nuorisoleiri, jossa C-ikäiset mittelevät SM-mitaleista.
Käynnissä on taas kerran pesiksen Superleirikesä. Luvassa on paljon pelejä, lisää taitoja, uusia ystäviä ympäri Suomen ja monia hienoja muistoja. Tule ihmeessä sinäkin katsomaan pelejä ja fiilistelemään tunnelmaa paikanpäälle.